| slrs a întrebat:

Cum ar trebui sa procedez in privinta unei colege pe care o plac intreb deoarece imi e colega si nu vreau sa o gafez rau...

Răspuns Câştigător
| Your5angel a răspuns:

Buna! Stiu cum e sa iti placa de un coleg si cel mai bine ar fi sa afli daca si ea simte ceva pentru tine! Insa nu e mereu cea maibuna situatie sa ii spui deschis de sentimentele tale...Eu aveam un coleg cu care aveam bune relatii de prietenie, insa dupa ce a recunoscut ca simte ceva pentru mine, am devenit mai rece, iar el a devenit pentru mine neinsemnat. Discuta cu ea, ajut-o cand are nevoie, pentru ca fetelor le plac astfel de baieti! Daca si ea are sentimente poti sa ii spui ce simti si tu! Iti doresc bafta!

2 răspunsuri:
| slrs explică (pentru Your5angel):

Da e bun raspunsul tau dar cum ar trebui sa aflu ca ma place asta e ca probabil nici ea nu va spune direct a dar te place etc

| Your5angel a răspuns (pentru slrs):

Metoda cea mai simpla... Daca vezi ca iti atrage atentia, sau daca incearca sa te intrebe ceva, sa inceapa o conversatie, probabil a capatat incredere in tine! Daca nu se observa, incerci sa rogi baietii sa o intrebe, sau pe celelalte colege! Sigur pana la urma sentimentele vor deveni cele mai puternice si vor iesi la iveala!