Oferindu-i ceea ce-si doreste.
Nu pe plan material, ca ajungi la pepeni.
Pe plan emotional si sentimental.
Devin-o jumatatea ei perfecta, iubeste-o sa inteleaga!
Sa ii arati ca esti inteligent, ca are ce invata de la tine, de prosti nu are nimeni nevoie
Nu trebuie sa te porti intr-un fel anume ca sa fie ''moarta dupa tine''. Trebuie doar sa o cuceresti
...Ca sa faci o fata moarta dupa tine, trebuie sa ai un sarm anume, ce ii place ei.Ca sa cuceresti o fata, trebuie sa ii arati ca ai anumite calitati..sa fi un Romantic, un Gentlemen.(ca tot se plang ele ca nu exista astfel de baieti )
Dca sti sa ii aduci zambetul pe buze, ar fi perfect ( jumatate de drum este parcurs)
Simplu, trebuie sa fii frumusel, istet si cu portofelul plin. Daca nu, trebuie sa te multumesti cu ceea ce-ti pica.
Simplu eu de exemplu ador sa mi se spuna iubita sau pisi )) deci cauta si tu nite complimente unice nu vai frumoaso nu stiu ce vrajeli ...ai nevoie sa fii romantic daca un baiat se ia de ea fata e topeste daca te iei si tu de baiatul acela. Cand o vezi singura du-te la ea si mai ales acultati impreuna muzica frumosa despre iubire etc mai multe sfaturi daca vrei iti pot da :* :* sper c te-am ajutat
Comporta-te frumos cu ea, incearca sa ii intelegi sentimentele si cel mai important, fa-o sa rada! ^^