Pai... In mintea ta de ce crezi asta? Poate ca el tine la tine si te iubeste si iti zice sa nu o faci cu altii ca ti se duce vorba ca esti CURVA. Srry d expresie 99% din baieti spun acelasi lucru despre o fata care se pune cu unu` azi si o buleste maine cu altu` o buleste si tot asa noi o numim curva. Dama de aventura Si nu cred ca ti-ai dori sa mergi pe strada si sa te arate baietii cu degetu` si sa rada d tine ca toti d`acolo ti-au tras`o.
Pai, am citit o gluma buna, care arata destul de bine cum gandeste un baiat. Zicea acolo ca fetele sunt de 3 feluri, cred ca ai auzit si tu gluma asta.
Dar si baietii sunt de 3 feluri, sau chiar mai multe.
Sunt baieti "vanatori", pentru care conteaza sa adune n-spe trofee, sunt baieti care sunt mai linistiti si culeg si ei ce mai pot de pe urma celorlalti. Nah, nu stiu cum sa explic mai bine treburile astea.
Cati ani ai de gandesti asa?
Ce legatura are seriozitatea cu facutul dragostei?
Cum a sunat ''vrei sa o facem ''? Cum naibii sa pui intrebarea asta? Asta vine de la sine, nu se intreaba
Cand cineva iti zice "fata serioasa" nu e legat de sex neaparat.
Voi totusi trebuie sa realizati ca orice baiat intr-o relatie pleaca pe premiza ca vrea sex. Si asta inseamna seriozitate. Sa pui sentimente si sa si faci la un moment dat. Nu prea devreme ca dupa aia e mai degraba aventura.
Logic ca iti zice sa nu o faci cu oricine - pentru ca te doreste.
Logic ca iti zice sa o faci cu el - pentru ca te doreste.
Anonima17191 întreabă: