Iubitul meu este rac, mi-a fost usor sa il cuceresc. Lor le plac chestiile romantice, afectiunea, sa le arati ca iti pasa de ei si ca ii iubesti.
Si eu sunt berbec si nu ma las cucerit de nici o fata stii dc? Pt ca sunt panarame si inseala
Eu sunt rac si sincer iti zic trebuie sa ai multe calitati.in primul rand trebuie sa fii frumoasa si inteligenta.eu cel putin cand ma indragostesc de o fata ma indragostesc de fizic.degeaba gandeste inteligent daca nu arata bine. poate doar asa sunt eu. ce ar mai trebui sa stii despre rac? intr-adevar are nevoie de multa multa afectiune, mereu sa fii acolo cand bate el din pinteni si nu glumesc, daca nu o sa fii cand are nevoie o sa tina minte si o sa ti reproseze la prima cearta mare grija ca racii sunt pe interes.cand nu mai prezinti interes te lasa balta, trece foarte repede peste sentimentele tale, are fixatii.Cum ai putea sa-l cuceresti si sa-l tii langa tine ...bnanuiesc ca asta vrei...nu te lasa usor.fii indiferenta dar in acelasi timp arata i ca ai vrea sa fii cu el.adica suceste i mintile.si cum intrebarea mea este pentru tine? crezi ca chiar se merita sa faci ce am zis pentru caracterul care il are baiatul respectiv?
Anonim_9579 întreabă:
Yosifica întreabă:
Mutubal întreabă: