Discuta cu el si intreaba-l ce ii place, nu uita ca toti baietii adora sa fie rasfatati.
Numai discutand cu el iti poti da seama ce gandeste, ce preferinte are si asa mai departe.
Pai ai 2 variante din care sa alegi
1.Striptease.Sincer mie nu mi'ar placea daca as vedeao pe prietena mea dezbracata fara sa pot sa o ating
2. Poarta'te mai atenta cu el saruta'l, sa aveti contact fizic nu neaparat sexual dar contact fizic trebuie
Pai depinde de varsta lui, da` sincer baietii sunt cam greu de multumit. Insa daca ai o relatie serioasa, te iubeste si il iubesti, se poate simti in al noua`lea cer doar privindu`te sau tinandu`te in brate. ... Nu am idei legate de ce ai putea face.
Eu nu cred ca l-as face pe prietenul meu sa se simta in al 9lea cer orice as face.Are multa experienta de viata si presupun ca nu l-ar impresiona nici daca ma merg in maini
Acum este si alta varianta... poate prietenul tau se impresioneaza si din simple cuvinte, declaratii, atingeri
I-ai putea face tot felul de surprize. i-ai putea gati mancarea lui preferata...
Eu ma simt in al 9 - lea cer cand fata pe care o iubesc ma saruta, imi spune 'te iubesc', etc.
anonim_4396 întreabă: