| MadaMadalina1234 a întrebat:

Cum as putea impresiona baiatul de care imi place? Pentru ca sincer el nu e genul de persoana care sa se uite la personalitatea persoanei. Adica am fost odata impreuna. doar pentru un weekend si apoi ne-am despartit din cauza unor baieti din gasca lui care l-a convins sa nu mai fie cu mine.
Dar mi se pare ciudat. adica atunci cand face o gluma se uita la mine sa vada cum reactionez, imi zambeste, rade la glumele mele ( doar cele bune).
Ce sa cred? Pentru ca in weekend-ul acela mi-a zis si citez " Uite. Am implinit ora, sper sa o tinem tot asa". E ciudat sa-si schimbe ideea atat de repede. sad
Help! laughing sad

4 răspunsuri:
| Immortal69 a răspuns:

Pai eu cred ca te place doar ca prieteni lui il influenteaza mult, incearca sa comunici mult cu el si incearca sa-l faci sa se ataseze mai mult de tine decat de ei... Daca petreci mai mult timp povestind cu el va ajuta mult si in timp va lasa prieteni daca tine la tine sau nu va asculta proastele lor sfaturi.

| ZuzuMissy a răspuns:

Nu cred ca ii place de tine..acea intalnire o fost poate o distractie pentru el. daca te placea erati si acuma impreuna.un sfat ..incearca sa cnosti alt baiat cu care sa fii fericita

| MadaMadalina1234 explică (pentru ZuzuMissy):

Mersi de sfat!