| rrrrares33 a întrebat:

Cum as putea sa fac o fata de care imi place mult sa-i placa si ei de mine?

Răspuns Câştigător
| andrey663 a răspuns:

Cel mai simplu ar fi sa va imprieteniti si apoi sa incepi sa vorbeasti cu ea.Nu sa te duci la ea si sa o complimentezi etc etc.Te bagi in vorba cu ea, ceri idu de mess(sau te interesezi pe la alti daca esti timid). Apoi vorbesti cu ea. Spui ca erai tipul ala de ieri din parc sa zicem, si cate de astea. Apoi o poti intreba unde a fost in vacanta etc si asa va imprieteniti.De aici in colo ar trebui sa te porti mai frumos in preajma ei si sa nu te dai smecher ca sigur va crede ca esti un baiat oarecare. Poti sa vorbesti cu ea pe mess si sa zici ceva glume sau sa vorbesti despre ce ii place ai(de ex filme). Apoi o sa vorbiti mai mult si o sa deveniti apropiati. Apoi vezi cum faci dar sa nu o dai in bara ca poate sa se compromita tot planul. Sper ca te-am ajutat.

13 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Ca ai tu de oferit unei fete, pentru a fi placut?

| Luissa123 a răspuns:

Fii doar Tu insati.....noi nu putem sa te transformam in alta persoana decat esti de fapt
apropo : cati ani ai?

| roxkiss a răspuns:

Fi tu! vb cu ea asulto, fa-i complimente.ce bine arati ..sti buna ca mereu ..fii romatic, gumeste cu ea ..cumunica cu ea pe mess ..skipe....tot va fi f bine fii tu! BAFTA

| Corinnààà a răspuns:

Iei o paletă şi ţi-o bagi în popou. Doamne, ce generaţie de disperaţi!
Dragoste cu sila nu se poate.

| Brâncuşi a răspuns:

Salut,nu trebuie niciodata sa o fortezi,sa te placa cu forta,las-o pe ea sa isi dea seama si daca ea te place cum o placi tu iti arata, si tu trebuie sa ii arati dar daca te respinde, nu ai incotro, deci asa ca nu o forta comunica-i ca este o fata frumoasa si multe alte complemente, succes.

| Albertooo a răspuns:

Uite metoda cea mai buna: Deci vb cu ea, ii faci complimente, glumesti si dupa ce vezi ca s-a mai atras de tine o ignori! Crede-ma va fi mai atrasa de tine ca niciodata:X Eu asa facbig grin Funda?

| andreea5353 a răspuns:

Spune glume.Incearca sa te faci placut pe langa ea sa se simta bine cu tine. Bafta:*

| Andrina_4385 a răspuns (pentru Albertooo):

Stii ca facand asta o poti aduce pe saraca fata la disperare nu?!

| andrey663 a răspuns (pentru Albertooo):

Tu asa faci? Deci se vede ca mai mult de 2 iubite nu ai avut.

| Albertooo a răspuns (pentru Andrina_4385):

DA,disperata dupa mine. si apoi obtin o relatiewinking

| Albertooo a răspuns (pentru andrey663):

...Nu comenta fara sa stii, de 2 am trecut pe la 14 ani...

| Luissa123 a răspuns (pentru Corinnààà):

Imi place cum gandesti big grin

| Corinnààà a răspuns (pentru Luissa123):

batting eyelashes