Pai in primul rand trebuie sa te comporti cu ea decent, glumesti o faci sa rada, si nu in ultimul rand sa faci o atmosfera placuta, daca ii creezi asa conditii va fi atrasa de tine, propune-i sa iesiti undeva sa va vedeti mai mult in real, intreab-o chestii mai speciale sa vada ca iti dai interesul si cand vorbeste ea nu o distrage din vorba, las-o pe ea sa vorbeasca mai mult si sa finiseze tot ce are de spus, asta conteaza mult, eventual dupa toate acestea vei afla in timp daca este si ea atrasa de tine si simte acelasi lucru reciproc, exista si o alta modalitate, sa ii spui direct ca o placi, insa asta depinde cat de mult timp va stiti unul pe altul, aici ai nevoie de curaj, insa posibil sa o iei prin surprindere si sa primesti un refuz sau un raspuns gen "nu stiu ce sa zic", ori daca e putin diferita iti va spune ca este reciproc. insa daca totusi primesti refuz, de obicei prin metoda asta dai si fetei de inteles ca esti increzut in tine si ca esti curajos si nu timid, si afli instant daca mai are rost sa faci eforturi cu persoana data sau nu, iti urez mult success si sper ca te-am ajutat cu un sfat, numai bine.
Eu îți recomand să ai răbdare și să o iei ușor..Pentru început găsește subiecte de discuție, astfel încât, dacă vă vedeți să nu fie momentele acelea ciudate de tăcere...
Pe urmă toate vor decurge bine, trebuie doar să fii tu, ca ea să poată vedea cine ești...să se îndrăgostească de cine ești tu și nu de persoana care ai vrea să fii. =) O să fie bine, iar dacă nu, înseamnă că o să întâșnești o persoană mai potrivită! peace.
Ii zici ca o placi si o inviti pe undeva acolo ii zici daca vrea sa fie iubita ta.