| frumusicata a întrebat:

Cum as putea sa ii zic fostului meu prieten ca vreau sa ne impacam?
Dau funduta pentru cel mai bun raspuns! :*

Răspuns Câştigător
| ShucarGirl a răspuns:

Vorbeste cu el pe mess sau prin mesaje, intreaba-l ce face, ce a mai facut in ultima vreme si usor usor ajungi la subiectul privind relatia voastra, il intrebi daca vrea si el s-o luati de la inceput sperand ca de data asta va merge mult mai bine puppy dog eyes

11 răspunsuri:
| TheBrainiac a răspuns:

"Hai sa ne impacam. Sa o luam de la inceput." Simplu, nu?

| Darkangelzn a răspuns:

Ii spui pur si simplu ca vreti sa va impacati.

| MisterAlcapone a răspuns:

Depinde de varsta ta, daca ai peste 18 ani poti sa-i spui ca vrei sa faci sex animalic cu el :d va accepta sigurwinking

| margret a răspuns:

Spune-i:scumpul meu iubit, vreau sa ne impacam, imi pare rau pentru ce s-a intamplat si pentru ce sa ajuns. sper din suflet sa ma ierti si sa fim din nou cei mai buni prieteni indragostiti

| unknownn a răspuns:

Daca tai "-ta" din "funduta" iti zic cum tongue

| neutrino a răspuns:

Prostiile se spun cel mai usor. Ii spui la fel cum ne-ai spus si noua.

| zgary4all a răspuns:

Depinde din vina cui v-ati despartit; daca a fost din vina ta spune-i ca iti pare rau si roaga-l sa iti mai acorde o sansa iar daca a fost din vina lui spune-i k il ierti pentru ca tii prea mult la el ca sa stati despartiti. multa bafta!

| Sarai a răspuns (pentru unknownn):

rolling on the floor

| tinasong a răspuns:

Vorbeste sincer cu el.

| Andr3Yush a răspuns:

Spune-i ca momentele cat ati stat despartiti au fost foarte dificile si doar atunci ai realizat cat il iubesti!

| Alfreda a răspuns:

Ciudat cum atunci cand ne certam, spunem verzi si uscate.iar cand vine vorba de impacare, deja devine complexa treaba.happy Stai linistita, toti facem asa... poate ca si el vrea sa te abordeze, dar nu stie cum. Suna-l si spune-i ca ai vrea sa va vedeti. Cel mai inteligent este sa va impacati fata in fata, nu prin mesaje. Plus ca si impacarea va fi mai dulce! Succes!