Preferabil sa intra in vorba cu o fata pe care o cunosti, ca la cele online ai toate sansele sa nu faca misto de tine sau sa ramana la stadiu de "vorbit" si atat.
cauta-ti o colega care-ti place, sau ovecina, sau cineva din FB-ul sau instagramul tau, dar pe care o stii si itr in vorba cu ea.
Subiecte sunt despre orice: soare, apa, plimbari, excursii, mancaruri, sport, cinema, samd
Păi începi cu un salut, evident. Întrebi ce face, cum e, unde lucrează, dacă are frați. Întrebi ce vrei să știi tu.
Nu functioneaza.
Ghinion!
Speram sa am cu cine vorbi.
Online se poate ajunge usor la block. Eu i-am scris la una ce faci si m-a blocat
Eu imi iau block si fara sa le dau mesaj
Cam aiurea
Normal ca sunt plictisite, cand primesc nu stiu cate mesaje pe zi de la diferiti baieti. Indiferenta e cea mai buna.
E adevarat ca ele nu fac nimic, de exemplu eu pana acum nu am vazut fete care sa se bage in seama cu baietii. Din pacate, inca mai e valabila tampenia aia ca primul pas trebuie neaparat sa il faca baietii. Eu tind sa cred ca toate ar murii virgine daca baietii nu le-ar baga in seama.
Cu alea nu se dezvirgineaza.
Plus ca e mult mai dureroasa dezvirginarea cu vibratoare.
N-as crede ca dupa 2 saptamani intervine monotonia in relatia, se stie ca iubirea dureaza 3 ani, de aici incolo intervine monotonia. Sunt unii oameni care au aproape orice si nu se stofoaca deloc, de vreme ce altii muncesc enorm si nu au parte de prea multe.
anonim_4396 întreabă: