Păi începi cu un salut, evident. Întrebi ce face, cum e, unde lucrează, dacă are frați. Întrebi ce vrei să știi tu.
Preferabil sa intra in vorba cu o fata pe care o cunosti, ca la cele online ai toate sansele sa nu faca misto de tine sau sa ramana la stadiu de "vorbit" si atat.
cauta-ti o colega care-ti place, sau ovecina, sau cineva din FB-ul sau instagramul tau, dar pe care o stii si itr in vorba cu ea.
Subiecte sunt despre orice: soare, apa, plimbari, excursii, mancaruri, sport, cinema, samd
Online se poate ajunge usor la block. Eu i-am scris la una ce faci si m-a blocat
Normal ca sunt plictisite, cand primesc nu stiu cate mesaje pe zi de la diferiti baieti. Indiferenta e cea mai buna.
E adevarat ca ele nu fac nimic, de exemplu eu pana acum nu am vazut fete care sa se bage in seama cu baietii. Din pacate, inca mai e valabila tampenia aia ca primul pas trebuie neaparat sa il faca baietii. Eu tind sa cred ca toate ar murii virgine daca baietii nu le-ar baga in seama.
Plus ca e mult mai dureroasa dezvirginarea cu vibratoare.
N-as crede ca dupa 2 saptamani intervine monotonia in relatia, se stie ca iubirea dureaza 3 ani, de aici incolo intervine monotonia. Sunt unii oameni care au aproape orice si nu se stofoaca deloc, de vreme ce altii muncesc enorm si nu au parte de prea multe.
anonim_4396 întreabă:
RBT0809 întreabă: