| vladut_1216 a întrebat:

Cum as putea sa ma inpac cu o fata?

Răspuns Câştigător
| Casiana a răspuns:

Stiu ca am gresit, dar tu esti o persoana foarte importanta pentru mine, esti mult mai mult decat o simpla prietena, si greseala mea m-a facut sa imi dau seama ca nu pot sta nicio clipa stiindu-te suparata pe mine, este prima si ultima mea greseala, ma ierti?

Doamne, ce inspiratie mi-a venitlaughing!

Pa, pa!

9 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, depinde de motivul despartirii, vb cu ea si spune-i k o iubesti si ca vrei sa va impacati, fa tu primul pas, arata-i k iti pasa de ea, bafta.

| scarllet a răspuns:

Depindeee... poate ca ea nu mai vrea... te-ai gandit ca esti cam egoist...in caz ca poate vrea cu niste flori si un cadou simbolic inspirat... poate vaa merge

| YLLL a răspuns:

Incerca sa discuti cu ea, sa-i explici ca esti constient ca si tu ai gresit. Poate va recunoaste ca si ea a avut o parte din vina si va veti impaca. Unul dintre voi va trebui sa faca primul pas daca va iubiti.
Bye, bye;*

Mimilicious; x

| carlita_4462 a răspuns:

Depinde de fata

| matei_8120 a răspuns:

Ai putea sa ne spui ce s-a intamplat intre voi doi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa-i canti ceva pe la fereastra, eu cand am facut asta ultima data m-am ales cu multe, punga cu apa in cap, picioare rupte rolling on the floor
Cu floribatting eyelashes femeile iubesc natura

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poti sa te inpaci. da de impacatda.trebuie sa vorbesti cu e.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai i-ai spune ce frumasa esti ce mult neam iubit dar ne-am despartit dintr-o prostie ai un iubit sau eu as vrea sa fi din nou a mea te iubsec

| mariusake a răspuns:

Vai ma nebundupatine esti un mistocar ma laughing dar intr-un fel ai dreptate... tipule... vorbe dulci, sms gen poezie, scoate-o la un suc, oferai flori etc... daca va plictisiti iesiti din casa nu puneti intrebari aiurea pe aici... straight face... succes cu fata