| fgmijpb a întrebat:

Cum as putea sa ma masturbez fara sa ejaculez? In primul rand, sa ejaculezi e un pacat. In al doilea rand, imi murdaresc hainele si uneori lenjeria de pat. Si in al treilea rand, nu vreau sa ma spal pe maini dupa ce ma masturbez.

15 răspunsuri:
| lplostonyou a răspuns:

Te masturbezi pana simti ca trebuie sa-ti sara afara sperma si atunci brusc te opresti din masturbare si asa nu-ti mai curge sperma afara.Numai ca e cam neplacut sa te exciti fara sa dai sperma afara.Cel mai bine e sa lasi sperma sa curga afara si asa totdeauna o sa ai sperma proaspata.

| corbulalbrosu a răspuns:

Mi se pare ca ai mult prea multe prejudecati precum si mult prea multe pretentii.In loc sa faci toate acestea mai bine aplica metoda abstinentei.Iti va folosi si creierului si prietenei tale manuela. rolling on the floor

| Emilian65 a răspuns:

Nu ai cum sa te masturbezi fara sa ejaculezi. Daca ai atatea probleme cu masturbarea, nu te mai masturba.

| Doub a răspuns:

"sa ejaculezi e un pacat"- Şi masturbarea e tot un păcat.

| fgmijpb explică (pentru Doub):

De ce masturbarea ar fi un pacat? Inteleg ca ejacularea e pacat pentru ca e ca si cum, in loc sa faci un copil cu ajutorul spermei, tu ti-o irosesti? De ce masturbarea fara ejaculare e un pacat?

| Kettolix a răspuns (pentru fgmijpb):

Pentru ca iti strici psihicu si te satisfaci faraa sa faci copii, duh?

| raMLesS a răspuns (pentru fgmijpb):

Sperma nu se termină niciodată, testiculele produc tot timpul spermăwinking.

| Seba2013 a răspuns:

Unde ai citit tu, ca masturbarea fara ejaculare nu este pacat?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand aflii sa ne spui si nouawinking

| TeoImpuls a răspuns:

Ejacularea e un pacat? Noi crestem copii in ****? Du-te frate la baie si da-ti drumu-n cada si nu murdaresti nici hainele. De preferat ar fi cada pentru ca wc-ul s-ar putea sa nu-l nimeresti...Si spala-te pe maini dupa ce pui mana pe "prietenul tau".

| fgmijpb explică (pentru TeoImpuls):

In cada zici? Si daca dupa aceea intra mama sau sora mea la dus sa ramana insarcinate?

| TeoImpuls a răspuns (pentru fgmijpb):

LOL? Pustiule, femeile nu raman insarcinate decat daca-ti dai drumu-n ele. Si banuiesc ca nu esti atat de prost incat sa nu speli cada dupa ce-ti dai drumu'. Tu sigur nu faci misto?

| ObamaKiller a răspuns:

Este usor....de exemplu eu ma masturbez pana simt niste ace in piept asa, dar nu este o problema, ci asa da la mine, si ma opresc, este foarte simplu, fa cum ti-am zis si vezi ca ai orgasm fara ejaculare