Mi se pare ca ai mult prea multe prejudecati precum si mult prea multe pretentii.In loc sa faci toate acestea mai bine aplica metoda abstinentei.Iti va folosi si creierului si prietenei tale manuela.
Nu ai cum sa te masturbezi fara sa ejaculezi. Daca ai atatea probleme cu masturbarea, nu te mai masturba.
Te masturbezi pana simti ca trebuie sa-ti sara afara sperma si atunci brusc te opresti din masturbare si asa nu-ti mai curge sperma afara.Numai ca e cam neplacut sa te exciti fara sa dai sperma afara.Cel mai bine e sa lasi sperma sa curga afara si asa totdeauna o sa ai sperma proaspata.
Ejacularea e un pacat? Noi crestem copii in ****? Du-te frate la baie si da-ti drumu-n cada si nu murdaresti nici hainele. De preferat ar fi cada pentru ca wc-ul s-ar putea sa nu-l nimeresti...Si spala-te pe maini dupa ce pui mana pe "prietenul tau".
Este usor....de exemplu eu ma masturbez pana simt niste ace in piept asa, dar nu este o problema, ci asa da la mine, si ma opresc, este foarte simplu, fa cum ti-am zis si vezi ca ai orgasm fara ejaculare
Necunoscutu92 întreabă: