Eu zic sa continui sa incerci. nici sa fii prea insistent totusi. asa o sa vada ca intr-adevar o placi si nu se stie... daca intr-adear il iubeste pe prietenul ei atunci slabe sanse, dar daca nu sunt sentimenete atat de puternice a-i putea sa i-o furi. aratandu-i cat de mult o placi.
fetele se indragostesc de ceea ce aud.
Si daca o furi, ce? Va fugi si de la tine cu urmatorul. Incearca sa te trezesti, esti baiat mare!
Heii. Mai incearca. Daca se va indragosti de tine isi va parasi prietenul si va dori sa aiba o relatie cu tine . Mult noroc. PS: daca e un nu, nu deveni badaran cu ea
Eu zic ca nu merita.Ia gandeste-te.De ce nu se desparte de iubitul ei pentru a fi cu tine? Cred ca se simte f importanta ca altcineva umbla dupa ea. Daca ar tine la tine i-ar da papucii lu ala.Ai grija ce faci, nu cauta sa-ti faci probleme
Daca astepti in cele din urma se va desparti de prietenul ei si asa tu vei fi urmatorul daca incerci acum e destul de greu pentru ca nu pre ai mari sanse
Poate si ea se gindeste la tine... daca o placi nu renunta la ea, majoritatea baietilor se opresc aici..cind vad ca fata pe care o plac ei e cu altul, fa-o sa zimbeasca fa-o fericita, inca si daca nu e a ta Va deveni depinde de tine...bafta!
Deseori renunt si eu in cazu asta. Dar acum simt ca nu pot renunta
Ascultatzi inima si nu renunta la persoana pe care o iubesti doar pentru ca o iubeste si alt cineva, chiar nu are sens si nu trebuie sa te simti mai prejos de cit El... poate totusi ea te vrea pe tine)))
Probabil te vede doar ca un simplu prieten. Trebuie sa ii arati ca esti mai bun ca prietenul ei. In principal aratandu-i ca ai o viata mai interesanta decat a lui.
Sa o furi? Asteapta si tu pana se hotaraste ce vrea sa faca cu prietenul sau. Evident, ei doi nu o sa fie impreuna o viata intreaga, asta e cert, doar in cazul in care ei doi au o relatie foarte serioasa si se gandesc la o casnicie dar deja e prea mult. Asteapta, ea se va hotara, poate se vor despartii si va veni la tine. Nu o obliga! Iti faci probleme
Daca prietenul ei iti este bun prieten... Nu cred ca merita sa iti pierzi cel mai bun tovaras pentru o fata... Zic si eu