Daca astepti in cele din urma se va desparti de prietenul ei si asa tu vei fi urmatorul daca incerci acum e destul de greu pentru ca nu pre ai mari sanse
Eu zic sa continui sa incerci. nici sa fii prea insistent totusi. asa o sa vada ca intr-adevar o placi si nu se stie... daca intr-adear il iubeste pe prietenul ei atunci slabe sanse, dar daca nu sunt sentimenete atat de puternice a-i putea sa i-o furi. aratandu-i cat de mult o placi.
fetele se indragostesc de ceea ce aud.
Probabil te vede doar ca un simplu prieten. Trebuie sa ii arati ca esti mai bun ca prietenul ei. In principal aratandu-i ca ai o viata mai interesanta decat a lui.
Heii. Mai incearca. Daca se va indragosti de tine isi va parasi prietenul si va dori sa aiba o relatie cu tine . Mult noroc. PS: daca e un nu, nu deveni badaran cu ea
Sa o furi? Asteapta si tu pana se hotaraste ce vrea sa faca cu prietenul sau. Evident, ei doi nu o sa fie impreuna o viata intreaga, asta e cert, doar in cazul in care ei doi au o relatie foarte serioasa si se gandesc la o casnicie dar deja e prea mult. Asteapta, ea se va hotara, poate se vor despartii si va veni la tine. Nu o obliga! Iti faci probleme
Eu zic ca nu merita.Ia gandeste-te.De ce nu se desparte de iubitul ei pentru a fi cu tine? Cred ca se simte f importanta ca altcineva umbla dupa ea. Daca ar tine la tine i-ar da papucii lu ala.Ai grija ce faci, nu cauta sa-ti faci probleme
Daca prietenul ei iti este bun prieten... Nu cred ca merita sa iti pierzi cel mai bun tovaras pentru o fata... Zic si eu
Si daca o furi, ce? Va fugi si de la tine cu urmatorul. Incearca sa te trezesti, esti baiat mare!
Poate si ea se gindeste la tine... daca o placi nu renunta la ea, majoritatea baietilor se opresc aici..cind vad ca fata pe care o plac ei e cu altul, fa-o sa zimbeasca fa-o fericita, inca si daca nu e a ta Va deveni depinde de tine...bafta!
Deseori renunt si eu in cazu asta. Dar acum simt ca nu pot renunta
Ascultatzi inima si nu renunta la persoana pe care o iubesti doar pentru ca o iubeste si alt cineva, chiar nu are sens si nu trebuie sa te simti mai prejos de cit El... poate totusi ea te vrea pe tine)))