Nu cred ca exista vreo sansa, e o diferenta prea mare de varsta intre voi, ea la varsta aia e totusi femeie in toata firea, probabil are si familie plus ca nu cred ca si-ar strica reputatia pentru un pusti de 16 ani. Eu zic sa-ti cauti pe cineva de varsta ta sau macar pana in 20 de ani daca iti plac cele mai mari ca tine. Mult succes!
Uhu nebunule cam greu, daca va intelegei bine mergeti in club, da-i de baut si pe urma treci la treaba
Ce-ti trebuie ti la 16 ani, Dumnezeule! Eu la varsta ta seduceam oricum profesoare dar nu ma culcam cu el.
Vreau să-ţi mulţumesc pentru că ai pus întrebarea asta, m-a amuzat foarte tare.
Chiar dacă nu este o întrebare amuzantă, eu fiind mai mereu trist, râd mai din orice.
Şi să nu zici că-s rău şi nu îţi răspund, nu poţi să o seduci, eşti copil, practic nu ai cum ( doar dacă este o femeie uşoară, femeie care se culcă cu bărbaţi pentru o anumită sumă de bani ).
Eu am sedus una de 38 de ani eu avand 25, o sa spui dar ai 25 dar arat de 16, 17 ani, culmea nu sunt frumos, inalt nu i-am dat banii nimic, doar ca am luat-o in serios si am lasat-o, vrea relati eu nu