Cand va mai intalniti, va luati in brate, apoi te uiti atent in ochii ei si te apopii de ea si o saruti de la un sarut incepe relatia
Bad situation.
Mai, daca ti-a zis ca te iubeste ca pe un prieten, dar te alinta ca pe un iubit...
Sunt fata, si uneori nu inteleg actiunile fetelor. Eu una, daca nu vreau ca prietenul meu cel mai bun, sa-mi devina iubit, de dragul prieteniei noaste, ma asigur ca afla si ca intelege situatia.
Aici nu stiu daca e neaparat friendzone, darrrr, ai putea la un momentdat, cand mai face chestii din astea care trec de linia ''friendzone'' cum ar fi : sa te pupe cand va intalniti, dupa aceea sa te alinte, stii tu, sa fie mai multe lucruri din astea deodata, ai putea sa aduci in discutie comporamentul ei, si sa ii spui '' uneori nu iti inteleg actiunile'' ba ca suntem prieteni, ba acuma ma saruti, ba tot imi sari in brate, stii tu, chestii din astea. Si cere-i sa iti spuna care e faza. Adica trebuie sa ajungeti la un sfarsit.
Daca tu esti 100% sigur ca nu sunt doar ''acte'' de prietenie, si ce naiba, si daca nu esti 100% sigur, trebuie sa ii spui ca iti cam place de ea, deci ori iti da un raspuns clar ori nu.
Duuhh...
De la friendzone poti sa treci la family zone. in directia cealalta nu o iei.
spune-i ca vrei sa fii cu ea si daca zice ca sunteti doar prieteni spune-i ca ai destui prieteni si nu mai vorbi cu ea.
O inviti undeva si ii dai ceva de baut, dupa care faci o miscare. Daca reactioneza pozitiv sub influenta alcoolului ai vreo sansa, daca nu friend zone forever.
AndrewTate7789 întreabă: