Heii :* eu am fost in aceiasi situatie ca tine mai demult, eu am avut 15 ani si prietenul meu 24.de ani partinti mei nu au fost de acoord cu relatia asta, pentru mine vastra nu conteaza daca ne iubim unul pe altul am stat o saptamana am vorbit mai rar, nu neam vaut si la un timp iar am fost din nou impreuna si nici acum nu stie tata de el doar mama. eu sunt cu el de 1 an aporape nu pot sa il las pentru ca nu ma lasa parinti, ne iubim asta e tot ce conteaza si parinti pana la urma o sa fie de acoord iti garantez eu, eu zic sa va impacati si sa stati o perioada pe ascuns si daca va ingeleti fff bine si sa va tina mult at spune-i mamei tale si incearca sa discuti cu ea mama este singura persoana care te poate ajuta si tine un secret. te pup sper ca te-am ajutat cu ceva...
Încercați totuși să vorbiți cum părinții.și ai tăi și ai lui.și de ce nu puteți fi împreună? totul este posibil. apropo cîți ani aveți?
El este mic ca mine cu 5 ani...eu am 20, el are 15
am vorbit si degeaba, fara nici un rezultat
De ce nu sunt de acord părinții? Ne-ai spus tot, nu mai lipsește nimic?
De ce nu te-a întărit el? Așa făcea de obicei?
Urât din partea lui.
Draga mea, trebuie să existe un motiv bine întemeiat, cum ar fi în genul grad de rudenie, dar atât... deci se poate, relația este posibilă.
Este posibilă atunci când amândoi se iubesc și luptă împreună.
Vorbește cu el dacă tu consideri că merită, luptați pentru voi, nu pentru părinți. Ei ar trebui să-și dea seama că moftul lor împiedică fericirea voastră.
Ca eu sunt mai mare ca el cu 5 ani...da el asa facea mereu cand ne mai certam niciodata nu ma consola si mai ales aseara cand aveam nevoie de o vorba de un cuvant din partea lui, el mi-a spus un simplu "pa" si mi-a dat ignor pe mess...
Hei, toti am trecut odata prin asta, sfatul meu este sa stergi poze, telefon tot tot tot, stiu ca suna greu dar indiferenta ajuta.
Îmi pare rău de situația în sine, cam atât și scuză-mă draga mea.
Ce consolare vrei din partea unui copil?
Ai nevoie de cineva puternic, capabil pentru o relație, nu copil de crescut!
E imposibil ca o tipă de 20 să se uite la unu de 15 ani, hai dacă era invers.
Cateva intrebari sa lamurim situatia: cati ani ai tu, cati ani are el? El este la fel de rece mereu cu tine? Care este motivul real pentru care parintii nu sunt de acord? Intreb asta deoarece, desi consider ca parintii nu au de ce sa se bage in relatiile copiilor, uneori si la anumite varste, anumite chestii trebuie interzise. Cu alte cuvinte, e posibil ca ei sa aiba dreptate aici. Si mai e posibil ca baiatul sa nu te merite. Inca ceva: de multe ori, varsta conteaza.
Scuze. Acum am vazut. Nu ai de ce sa stai cu un copil de 15 ani. E doar un copil si de acum inainte, inca 5-6-7 ani el se va schimba mult. Invers merge, deoarece fetele se maturizeaza mai repede. Parerea mea sincera e ca parintii tai au dreptate.