| TotulSAUnik a întrebat:

Cum ati depasit frica de respingere in abordari, oare fetele din ziua de azi mai prefera sa fie abordate in viata reala; adica nu virtual?

Orice informatie ma ajuta. Parca mi-am pierdut din curaj in ultimul timp, ma marcat o fata care a facut misto de mine dupa si pur si simplu o auzeam cum radea de mine cu prietenele ei cand treceam pe langa easad

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| OldSoul a răspuns:

In cazul abordarilor, fie ele online, sau offline, exista si avantaje, si dezavantaje.

In cazul celor online, avantajul e ca e oarecum mai comod, si poate o respingere nu e chiar asa dureroasa.
In schimb, sunt mai multe sanse de a fi ignorat.
Tot odata, fetele sunt mult mai des abordate de baieti in mediul online, deci ai si o concurenta destul de mare.

Prin urmare, daca vrei sa ai sanse in mediul online, trebuie sa iesi din tipar, fie in special ca profil, fie ca abordare.
Iar pe langa asta sa ai noroc.

In realitate, treaba sta diferit, principalul avantaj, e ca odata abordata, deja stii ca vei fi bagat in seama, deci indiferent de situatie, nu primesti "seen"
Un alt avantaj e ca, concurenta pe care o ai, e mult mai mica, chiar inexistenta
Dezavantajul, e ca in realitate, totul e mai dificil, trebuie sa-ti stapanesti bine vorbele, sa stii ce sa spui, cum sa spui si respectiv sa stii cum sa "citesti" persoana pentru a stii cum trebuie sa discuti cu ea.

Cat despre teama de esec, o depasesti in timp.
Dupa ce te lovesti de cateva esecuri, incepi sa vezi ca viata merge mai departe iar esecurile sunt date uitarii.

16 răspunsuri:
| Vasilica_Ionăşcuț_1999 a răspuns:

Sincer nu trebuie sa te afecteze astfel de fitoase..eu una ca fata apreciez sa vorbesc mai mult fata in fata decat virtual, sunt de acord cu abordarea fata in fata. Tinerele din ziua de astazi nici ele nu stiu ce vor..asa ca nu-ti face griji. Ea a gresit aici ca i s-a parut ceva ciudat ce ai facut tu. Mergi inainte cu capul ridicat si sigur gasesti pe altcineva.

| 1Marinn1111 a răspuns:

Cred ca fetele evita sa fie abordate de ex pe strada din frica de a nu da peste un obsedat, deoarece în ziua de azi exista foarte multe specimene de acest gen. Abordarea virtuală e mult mai usoara si mai sigura dpdv al unei fete. Desigur dacă ești un băiat serios poti aborda o fata si in viata reala direct dar sunt puține șanse să ti se raspunda afirmativ. Eu zic ca iti trebuie curaj sa faci asta pentru ca majoritatea ignora din frica, frica de a nu fi un obsedat. Nu trebuie să îți pierzi din curaj poti incerca cine stie poate nimeri fata potrivita in momentul potrivit. Dacă nu riști nu câștigi

| TotulSAUnik explică (pentru Vasilica_Ionăşcuț_1999):

Multumesc! happy

| Vasilica_Ionăşcuț_1999 a răspuns (pentru TotulSAUnik):

Cu placere

| TotulSAUnik explică (pentru 1Marinn1111):

Multumesc pentru raspuns!happy

| alina2k18 a răspuns:

Ce sa zic, cu asta '' ma marcat o fata care a facut misto de mine dupa si pur si simplu o auzeam cum radea de mine cu prietenele ei cand treceam pe langa ea '' imi amintesti de un serial killer din Crimanal Minds laughing si ala tot refuzat si singurel big grin

| FruttiFresh300 a răspuns:

E mai fain să fii abordată față în față. Atunci dai dovadă de curaj și îmi dau seama de anumite lucruri atunci când vad expresia feței, gesturile, stangacelile, emoțiile. Se simte altfel și e mult mai fain.
Sunt șanse mult mai mari să zic "da" unei invitații din partea tipului dacă mă abordează față în față și nu în online.

| Emma30555 a răspuns:

Fetele vor sa fie abordate, mai ales daca si ele te plac. Fii receptiv si iti poti da seama daca ai sanse la o anumita fata. Vezi daca si ea te priveste daca zambeste, urmateste semnalele non verbale

| CrissL0101 a răspuns:

Mie nu-mi plac generalizarile astea cu "fetele din ziua de azi". Cele din ziua de ieri ce au? laughing dar inteleg la ce te-ai referit. Nu lasa ca acel eveniment nefericit sa te influențeze in viitoarea / viitoarele relatii. Normal ca sunt si fete carora le place abordarea directa si nu vietuala. Atatia oameni, atatea caractere. Nu trebuie sa te gandesti ca fiecare fata o sa faca misto de tine

| RAY a răspuns:

Dacă un om ti-a batut joc de tine nu înseamna ca toti vor face la fel,nu generaliza aiurea,cel mai important in viata este sa stii ceea ce vrei si ceea ce isi place,ce vrei tu de fapt? raspunsul il gasesti o data cu maturizarea ta ca individ, eu de cand mi am pierdut increderea numai incerc nimic, totul are o limita, dar tu esti tanar deci mai incearca, conteaza
aspectul fizic
starea sociala
personalitatea
cel mai bine este sa fi tu multumit de tine, cand tu esti multumit si alti te vor invidia, fericirea nu sta in altcineva si in tine, omul crede ca fericirea sta in alti de asta vor suferi mereu

| Violleta2022 a răspuns:

Doar unui prost poate sa-i fie frica de respingerea unie fete!
Un om normal, inteligent si increzator in el, nu se sperie de un refuz, indiferent ca vine de la o fata, de la un job, sau de la viata.
Chiar de cazi, te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
Un prost, prefera sa se ascunda dupa colt si sa planga, inainte ca macar sa intrebe.
A se viziona povestea DROBULUI DE SARE, pentru relevanta, pentru ca numai un prost poate sa renunte inainte de a incerca ceva!
https://www.youtube.com/watch?v=U5sSUjPoqD4

| TotulSAUnik explică (pentru alina2k18):

Te-am trecut si pe tine pe lista neagralaughing

| KindKid17 a răspuns:

Am trecut si eu prin ce treci tu in trecutul meu relativ trist. Acum nu mai am problema asta. M-am uitat pe Youtube la video-uri despre cum sa devii mai bun, limbajul corpului, imbracaminte. Am inceput sa merg la sala, sa alerg, iar asta a fost un confidence boost. Mergi si la un frizer bun, penseaza-te, dar nu exagera. Dar nici sa ai mono-spranceana laughing. Eu am facut toate astea, si nu mai am probleme. Succes!

| RAY a răspuns (pentru OldSoul):

Cat despre teama de esec, o depasesti in timp.
Dupa ce te lovesti de cateva esecuri, incepi sa vezi ca viata merge mai departe iar esecurile sunt date uitarii.

asta nu rezolva de fapt nimic

| OldSoul a răspuns (pentru RAY):

Asta asa e, începutul este mai greu.
După câteva eșecuri, nici nu-ți mai pasă.

| RAY a răspuns (pentru OldSoul):

Te resemnezi si mergi inainte