Asi incerca sa aflu ce are in plus fata de mine, masi preface ca nu stiu nimic despre ei, si cand asi fi peste nivelu ei si a lui Iasi da papuci
I-as arata imediat usa...nu exista alta solutie. punct si viata merge inainte ca doar nu e ultimul barbat...chiar de noi suntem casatoriti si ne vrem tot binele din lume
Sincer, daca a facut-o odata o va face si a doua si a treia oara, deci ramane o singura optiune: B*TCH SLAP!
I-as mai da o singura sansa. Daca ar mai face asta si a doua oara...Bineinteles,poate as suferi dupa aceea dar nu as mai putea sta cu un magar, ca sa-i spun pe romaneste!
O seara excelenta sa ai
Prima uşă e a lui. Nu suport astfel de chestii. Spune-mi în faţă tot ceea ce simţi, că s-a terminat şi am terminat povestea. Eu te las în pace, tu mă laşi în pace şi fiecare ne vedem de viaţa noastră! Dar dacă eşti ipocrit/-ă şi vrei să fi cu doi deodată nu ştiu ce deznodământ o să fie...
M-as desparti de el. Odata ce te-a inselat prima data, o va face si a doua oara...
Nu as mai sta la discutii cu el si imediat as pune punct relatiei.O persoana care te-a inselat odata cu siguranta o va mai face si a 2 oara asa ca din partea mea nu ar mai exista iertare pentru asa ceva.