| Blonduelle a întrebat:

Cum ati reactiona daca prietena actuala ar recunoaste ca a facut sex oral cu fostul ( pe fostul eu cunoscandu-l din vedere)? ati mai putea continua relatia?

26 răspunsuri:
| ShadowGhost a răspuns:

Nu,clar nu, desi nu sunt baiat, dar daca as fi nu as mai continua relatia

| FoarteLetargic a răspuns:

Nu, nu as mai continua relatia.

| wolfheart a răspuns:

Daca ar fi fost inainte sa fiu cu ea as continua relatia dar daca ar fi cu mine si ar face asa ceva nu as mai vrea sa o vad

| Blonduelle explică:

Ma refer la faptul ca a facut sex oral cu fostul. atunci cand era cu el. si acum ca e cu mine fara sa isi dea seama a recunoscut ca a facut asta. mie mi-e foarte greu sa accept asta. Se poate continua oare?

| Ingrid16V a răspuns:

A facut in timp ce era cu tine? straight face Sau cand voi nu erati impreuna? Daca a fost inainte de a fi cu tine, mai conteaza trecutul, daca tu o iubesti? Daca nu poti trece peste urmele din trecut inseamna ca nu o iubesti cu adevarat straight face Ce a fost a fost, nu lasa trecutul sa-ti strice relatia, ce importanta mai poate avea acum cand iti doresti sa fii cu ea? Pune pe primul loc sentimentele, apoi increderea si prin urmare trecutul nu ar avea prea multa importanta.
Iar daca a fost in acelasi timp in care era cu tine, clar ca nu merita iertarestraight face Nu te merita pe tine in primul rand straight face

| Blonduelle explică (pentru FoarteLetargic):

Da stiu. In primul rand nu cred ca trebuia sa faca asa ceva. eu zic ca M**e dai la curve nu prietenei tale. in al 2 lea rand daca totusi a facut asta... nu trebuia spus. din moment ce mi-a spus mie eu fiind actualul cum as mai putea continua cand eu am ramas blocat psihic?

| Blonduelle explică (pentru Blonduelle):

A facut cu fostul in timp ce era cu el nu cu mine. si acum cand e cu mine a recunoscut... dar eu stiind pers aia din vedere cum as putea sa continui stiind ca a facut asta? daca nu stiam ca a facut nu era nici o problema. dar acum ca stiu. sunt un pic blocat psihic. cum as putea sa continui? P.S a facut de 3 ori cu fostul chestia asta mai mult de frica sa nul piarda atunci si nu a fost placere... asta citand ce a zis ea. ce ar trebui sa fac acum? sa imi faca si mie odata sa pot sa scap de blocaj sa stiu ca sunt numai eu si nu am treaba cu fostul ei>?

| vykkusor a răspuns:

Parerea mea este ca nu mai poti continua. Odata ce a facut acest lucru, o sa-l mai faca...Ai grija

| diana99999 a răspuns:

Nu sunt baiat, dar logic. a facut sex oral cu fostul prieten nu cu actualul pirietenwinking

| midu89 a răspuns (pentru Blonduelle):

A faqto cu iubitul ei,nu cu altcineva,un strain sau un necunoscut. nu avea de unde sa stie ca se va desparti de el. poate a tinut la el, a avut incredere in el si a facut cea facut, nu trebuie sa o condamni. poate si cu tine va face ceva crezand ca veti ramane impreuna pentru totdeauna. daca o iubesti cu adevarat, parerea mea este sa incerci sa treci peste, acum este cu tine nu mai conteaza nimic altceva. daca o iubesti mergi mai departe daca nu, despartete de ea. dar gandeste-te bine ce faci.

| Blonduelle explică (pentru diana99999):

Da a facut cu fostul..cand era cu el si nu cand era cu mine. cu mine nu a facut asa ceva. nu pot sa zic neaparat ca as face asa ceva cu prietena dar din moment ce eu stiu acum ca ea a facut cu fostul. eu cum pot sa scap de chestia asta care imi sta in cap? n-as putea acum sa ma apropii de ea stiind ca a facut asta cu ex-ul. chiar daca nu avea legatura cu mine atunci. sa ii propun macar odatas a faca si cu mine chestia asta sa scap de blocaj? in momentul de fata e ca si cum ai stii de una ca a facut M**e si tu stai cu ea sa o iei de buna. normal daca stii de una ca a facut asa ceva o tii si tu doar sa o arzi sau sa iti faca si tie m**e corect? ce as putea face?

| papusica987 a răspuns:

Sigur!
trecutul NU trebuie sa te intereseze.
a fost prietenul ei, s-au iubit probabil, era ceva normal sa o faca.
atata timp cat e cuminte acum cand e cu tine, nu vad de ce te deranjeaza?
asta numai daca nu esti vreun frustrat care nu a avut niciodata parte de asa ceva si esti invidios pe fostul ei iubit.
Deci in concluzie POTI CONTINUA RELATIA.

| Blonduelle explică (pentru midu89):

Mentionez ca tin mult la ea. dar logic este cum am spus mai jos. in momentul de fata nu pot sa ma apropii de ea stiind ca a facut cu fostul ei iubit asta. mai bine nu stiam. acum ca stiu cum pot sa trec peste? ce solutie exista? sa uit pur si simplu si eu doar sa stau cu ea si sa uit ca a facut cu ala. e ft greu pentru mine in momentul de fata

| anonima1995 a răspuns:

Nu trebuie sa o judeci pentru ce a facut in trecut. Si nu ii poti da papucii doar pentru ca a fost sincera cu tine. Ce s-a intamplat in fosta ei relatie nu trebuie sa afecteze relatia voastra. In plus, a facut asta cu tipul cu care avea o relatie nu cu primul idiot ce i-a iesit in cale. Ar trebui sa apreciezi ca nu te minte si ca e sincera si nu iti ascunde adevarul despre ea.

| Blonduelle explică (pentru anonima1995):

Da ai dreptate si tu aici. fostul ei a reusit sa faca ce vrea din ea. greseala ei. dar eu vreau stiu cum pot trece eu peste? sunt blocat pishic acum nu pot sa ma apropii de ea stiind ca a facut asta cu fostul. mi l-a bagat singura in cap prin chestia asta. ar fi solutie sa propun. bineinteles numai daca vrea sa faca si cu mine odata chestia asta sa stiu ca am scapat de fostul si sa pot sa imi continui relatia? nu vreau neaparat sa imi faca. dar mi se pare aiurea sa stau cu ea stiind ca lu fostul ei i-a facut. dupa cum am zis daca nu stiam nu era nici o problema majora. astept solutii si multumesc pentru ajutor

| RUDOFL4X4 a răspuns:

Las-o sa plece si ia-ti alta cum trebuie

| FoarteLetargic a răspuns (pentru Blonduelle):

Daca o iubesti cu adevarat, ramai cu ea. Blocajul psihic e unul temporar. Nu o pune sa iti faca asa ceva si tie. Demonstreaza ca esti un barbat in adevaratul sens al cuvantului. Dar...ea te iubeste?

| SchiZz20CMrecords a răspuns (pentru Blonduelle):

Si cu chestia asta te consumi tu psihic mei?
Ce naiba daca crezi ca nu poti trece peste las-o si gata.Vei gasi o alta fata cu care sa te intelegi si sa nu iti faca probleme de genu.E normal sa ti la ea dar daca a facut cu ala va face si cu tine poate pe viitor si cu altii atunci ce faci?
Nu crezi ca tot tu te vei consuma pe viitor mai mult?

| alina141619mm a răspuns:

Uite trecutuu chiar nu conteaza fetele sunt chiar daca si eu sunt dar in fn suntem usor de prostyt adc dacaa a convinsoo sa faca asta insemna ca tine la el gandeste-te daca ai fi fata si tyar spune ori faci asa ori o terminam nai de ales daca o iubesti o sa contynui,, si cu trecutuu peste daca iti e geru insemna ca ty la ea, deci trebuie..si acuama pe bune, u n-ai facut nciodata sex oral la vreuna..gandestee ca ai fi facut u.a normal greseli daste..trebuie uitata acuma..doar nu. o sa termini pentru cv din trecut gandeste cae mai bine ca sty.

| Purec a răspuns:

Daca esti cu ea, inseamna ca o iubesti nu? Deci stai cu ea si nu lasa astfel de lucruri sa te afecteze. Eu in locul tau o iubeam si mai mult pentru puterea de a recunoaste. A avut curaj si ti-a zis, eu o apreciez. Inainte de tine e treaba ei ce a facut si cu cine.

| diana99999 a răspuns (pentru Blonduelle):

Ce vrei sa spui prin m**e ca nu ma prind laughing deci puteti sa continuati relatia pentru ca nu este nici o problema. si in legatura cu faza ca iti sta pe cap, sa presupunem ca: acea fata,care zici ca a facut sex oral cu ex.ul ei, poate si ea se gandea la acelasi lucru ca tine. sa zicem ca,inainte de ea,a mai facut o fata sex oral cu acel baiat. dar fiind doar o presupunere, sa zicem ca a trecut peste faptul ca a mai facut sex oral o alta fata cu el. deci daca ar fi adevarat, asa cum s-a sacrificat ea, asa poti si tuwinking daca nu ai inteles ce vroiam sa spun, iti explic eu mai indetaliat cand am mai mult timpwinking bafta

| anonima1995 a răspuns (pentru Blonduelle):

Nu as vrea sa te supar, dar oarecum ideea asta a devenit pentru tine ca si un fel de obsesie. Nu e neaparat sa faca si cu tine ce a facut cu el. NU esti intr-o competitie cu el, acum tu esti cel care face parte din viata ei. Poate ca ea se simte vinovata si regreta mai mult decat ai putea sa crezi. Faci din tantar armasar. Daca ea a reusit sa treaca peste tu de ce nu incerci? Poti daca ai ambitie. Poate ca ceea ce te deranjeaza cu adevarat pe tine este ca crezi ca daca ea a facut asta cu el si nu o face nu tine inseamna ca el a fost mai important pentru ea decat tine, dar gresesti daca crezi asa. Repet, ea acum e cu tine, nu cu el, deci asta inseamna ca te vrea pe tine in viata ei.

| bogdan72 a răspuns:

Daca imi face si mie nu am nici o problema laughing. Daca nu, imi da senzatie ca ma considera inferior sau ca mai are sentimente pentru el...

| Sarbu_Vlad_1996 a răspuns:

laughing Continua ce a inceput ala!laughing dai si tu!

| alizeu11 a răspuns (pentru Ingrid16V):

Timpul nu conteaza! Daca ai facut asta acum un an sau daca ai facut-o acum ....este egal! Ai facut si gata

| alizeu11 a răspuns:

Timpul nu conteaza! Daca ai facut asta acum un an sau daca ai facut-o acum ....este egal! Ai facut si gata! ADN-ul fostilor ramane in tine oricum, multi ani! S-a demonstrat asta pe femei cu varsta foarte inaintata!