E o decizie personala. Fiecare trebuie sa-si folosesca propria judecata si sa decida daca este momentul potrivit sau persoana potrivita.
Cand gaseste un barbat, nu un pustan pe care sa-l considere barbat. Si cand are minim 16 ani - ea si minim 20 - el. Sub 16 ani fetele nici nu-s dezvoltate suficient din punct de vedere al fizicului, nici nu sunt prea capabile in pat, nici nu e legal sa faca sex. Infractiunea se numeste "sex cu minori" si se pedepseste, daca "toarna" cineva intamplarea. Iar barbatul trebuie sa aiba peste 20 de ani ca sa fie suficient de matur incat sa aiba grija la ce face cu fata in pat (ma refer la experienta lui si la cunoasterea metodelor de protectie).
Sărut mîna! Numai după nuntă, si doar cu soțul ei, numai asa vor fi respectate normele lui Dumnezeu privitoare la sex si căsătorie.
In zilele de astazi, cred ca vom arde cu totii in iad daca ar fi sa ne luam dupa aceasta. Pacat ar fi si daca ai incerca a doua oara sa faci un copil. Daca n a iesit din prima, gata! Si pe timpuri, o fata se marita la 16-18 ani...acum, sa astepti pana la 25-30, e dificil pentru unele fete
De ce spui asa? eu de exemplu la 25 as vrea sa ma marit ca sa termin o facultate buna ca sa am un servici bun..peurma casa sa construiesc apoi familia
Pai da, in zilele de astazi cu totii ne dorim sa terminam o facultate, un servici si apoi casatoria. Dar ia sa i intrebam pe bunicii nostri la ce varsta s au casatorit...vor spune ca nici 18 ani nu aveau. Si asta voiam sa spun, ca majoritatea fetelor din ziua de astazi, se culcau cu barbatul dupa casatorie la o varsta frageda, pe cand acum rareori vezi o fata cuminte si fidela, care sa faca dragoste cu barbatul la casatoria care e dupa 25 ani, nu crezi?
Eu nu inteleg de ce sexul trebuie sa presupuna relati stabile, serioase e o nevoie fizica, sfatul meu experimenteaza viata si alege ce e mai bun pentru tine
Cand simte cu adevarat ca e pregatita. Nu la 14 ani ca a vazut ea intr-un film si ca pare "misto".
Cand e pregatita fizic si psihic.
E decizia ei daca isi va pierde virginitatea intr-o partida de sex sau o noapte de dragoste. Daca ea vrea sa se dizvirgineze cu un necunoscut dintr-un bar, cine spune ca nu are voie? E corpul ei, ea decide ce si cum.
linarkfts întreabă: