anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum considerati: cind e bine pentru o fata sa piarda virginitatea?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Atunci cand este intr o relatie stabila, serioasa si este destul de mare sa stie ce inseamna ala sex si care sunt riscurile acestuia. Totusi, normal si normal sa fie dupa 18 ani.:-)

21 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Atunci cand se face mare si are cu cine.

| CosminC86 a răspuns:

Cand isi gaseste jumatatea (in adevaratul sens al cuvantului).

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sărut mîna! Numai după nuntă, si doar cu soțul ei, numai asa vor fi respectate normele lui Dumnezeu privitoare la sex si căsătorie.

| madyddd a răspuns:

E o decizie personala. Fiecare trebuie sa-si folosesca propria judecata si sa decida daca este momentul potrivit sau persoana potrivita.

| ubox7007 a răspuns:

Cand si ratiunea si inima ei spun Da (nu ma refer la casatorie)

| Cupcake a răspuns:

Cand simte cu adevarat ca e pregatita. Nu la 14 ani ca a vazut ea intr-un film si ca pare "misto".

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Oricand dupa opspe ani ca sa nu-l bage la bulau pe al sau partener de joaca.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru CristiDinBucuresti):

In zilele de astazi, cred ca vom arde cu totii in iad daca ar fi sa ne luam dupa aceasta. Pacat ar fi si daca ai incerca a doua oara sa faci un copil. Daca n a iesit din prima, gata! Si pe timpuri, o fata se marita la 16-18 ani...acum, sa astepti pana la 25-30, e dificil pentru unele fete laughing

| aQuaGirl a răspuns (pentru anonim_4396):

De ce spui asa? eu de exemplu la 25 as vrea sa ma marit ca sa termin o facultate buna ca sa am un servici bun..peurma casa sa construiesc apoi familia

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Bøøgey a răspuns:

Maine, dupa 2.

| RAY a răspuns:

Eu nu inteleg de ce sexul trebuie sa presupuna relati stabile, serioase e o nevoie fizica, sfatul meu experimenteaza viata si alege ce e mai bun pentru tine

| AnotherOne02 a răspuns:

La 25-30 de ani sau never.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru aQuaGirl):

Pai da, in zilele de astazi cu totii ne dorim sa terminam o facultate, un servici si apoi casatoria. Dar ia sa i intrebam pe bunicii nostri la ce varsta s au casatorit...vor spune ca nici 18 ani nu aveau. Si asta voiam sa spun, ca majoritatea fetelor din ziua de astazi, se culcau cu barbatul dupa casatorie la o varsta frageda, pe cand acum rareori vezi o fata cuminte si fidela, care sa faca dragoste cu barbatul la casatoria care e dupa 25 ani, nu crezi?

| Pacala a răspuns:

Cand gaseste un barbat, nu un pustan pe care sa-l considere barbat. Si cand are minim 16 ani - ea si minim 20 - el. Sub 16 ani fetele nici nu-s dezvoltate suficient din punct de vedere al fizicului, nici nu sunt prea capabile in pat, nici nu e legal sa faca sex. Infractiunea se numeste "sex cu minori" si se pedepseste, daca "toarna" cineva intamplarea. Iar barbatul trebuie sa aiba peste 20 de ani ca sa fie suficient de matur incat sa aiba grija la ce face cu fata in pat (ma refer la experienta lui si la cunoasterea metodelor de protectie).

| Loola19999 a răspuns:

Cand e pregatita fizic si psihic.
E decizia ei daca isi va pierde virginitatea intr-o partida de sex sau o noapte de dragoste. Daca ea vrea sa se dizvirgineze cu un necunoscut dintr-un bar, cine spune ca nu are voie? E corpul ei, ea decide ce si cum.

| Morrígu a răspuns:

Dupa 16 ani.
Apropo, imi place poza ta de profil.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

După 16 ani.

| Tarara_David_1990 a răspuns:

Cand vrei si cand poti.

| aQuaGirl a răspuns (pentru Morrígu):

Mersi big grin