Prima atractie la ambele sexe este fizicul, nu poti sa te indragostesti de la prima vedere cel putin in cazul meu nu cred in dragoste la prima vedere, eu m-am indragostit dupa a doua vedere . Frumusetea nu conteaza chiar asa de mult pentru mine.Starea financiara sa fie buna, sunt modesta, nu ma intereseaza sa fie putred de bogat.CARACTERUL (asta conteaza cel mai mult pentru mine).Sa fie bun la suflet, increzator si cu bun simt.Asa arata barbatul adevarat din perspectiva mea.
Si tu crezi ca Prima atractie la ambele sexe este fizicul, auzind atatea fete ca doar sufletul conteaza numai stiam unde ma aflu in ce lume pananormala ma aflu
Cele care spun asta sunt ipocrite iti dai seama.Prima atractie din perspectiva mea este fizicul normal. Dupa ce ajungi sa cunosti mai bine acea persoana nu mai conteaza fizicul, atunci putem vorbi de sentimente.
Dar inainte de a cunoaste o persoana trebuie sa prezinte un interes sa vrei sa cunosti respectiva persoana
Iti dai seama ca barbatul alfa nu exista. daca are un fizic perfect 100% e prost de gura, daca o are de 20 de cm nu stie ce sa faca cu ea. sper ca ai inteles din exemple mele
Uita de alfa, mai nou sigma pare sa fie cel mai interesant http://www.riseofsigma.com
Nu cred ca a afirmat nimeni ca NUMAI SUFLETUL CONTEAZA. E o aberatie. Conteaza tot pachetul, logic. Ceea ce ti s-a explicat in foarte multe randuri nu e ca doar sufletul conteaza ci ca sunt foarte multe femei pentru care e mai important caracterul si comportamentul decat fizicul. Dar normal ca trebuie sa fie si un minim de atractie fizica intre doi parteneri ca sa existe ceva romantic intre ei.
Mascul alfa pentru mine e ala care ma poate domina din toate punctele de vedere si cum eu sunt o persoana a naibii de greu de tinut in frau...jos palaria celor care pot )
Barbat alfa? Te referi la penalii care vor sa para ceea ce nu sunt? Un barbat alfa este acela care-si iubeste femeia si nu are alta decat pe ea!
Deniisze întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: