| nastita a întrebat:

Cum credeti o relatie poate exista doi ani fara ca cuplul sa aiba relatii sexuale? El are 22 iar EA 19

13 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sigur ca da, daca sunt adolescenti sau daca unul din parteneri e plecat undeva. Prima mea relatie, serioasa, a inceput pe la 16 ani, a durat aproape 4 ani si n-am avut niciodata relatii sexuale (eu eram prea tanara pentru asta

| Anca a răspuns:

Daca vorbim de copii da.
Cand vorbim de oameni maturi, NU!

| catthshshshs a răspuns:

Daca exista dragoste, amandoi pot rezista.De ce nu?winking

| Smarandica a răspuns:

Cum pla nu poate rezista? Lol aia is disperati care nu pot rezista!
Am o prietena care sta cu un baiat de 2 ani jumate si is inca virgini! Ea face 17 si el 18big grin

| RaluE a răspuns:

Poate, poate. Daca exista iubire si intelegere, va fi ceva.

Răspuns utilizator avertizat
| validana a răspuns:

Totul depinde de ambii parteneri! Depinde de varsta acestora, daca sunt pregatiti sa faca acest lucru si daca chiar se iubesc! Chiar daca esti intr-o relatie cu o anumita persoana, inainte de a intretine relatii sexuale cu aceasta, trebuie sa o cunosti foarte bine, sa ai incredere in ea si de asemenea sa o iubesti! Daca o relatie de 2 ani, a rezistat atat timp, iar cei doi parteneri se iubesc reciproc, este normal ca intre ei sa aiba relatii sexuale.Parerea mea.

| Vreau sa mi se stearga contu a răspuns:

Rezista lol
]. stau unii de 6 ani si nu si-au inc viata sexuala, si nici nu si au inselat parteneru/partenera

Răspuns utilizator avertizat
| JokKer a răspuns:

Da

| nastita explică:

Maio lume de ce dragoste poate merge vorba daca ei ambii sunt oameni maturi ia are19 el 22.Sunteti... daca mai credeti ca fata trebuie sa fie virgina pina la nunta!

| catalinovicy a răspuns:

Din dragoste...si di curiozitatea, orgoliul, si mandria baiatuluii poate de a se culca neaparat cu fata aia... dar in general din dragostebig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, cu siguranta poate exista. Gandeste-te atunci cand unul dintre parteneri pleaca la munca in strainatete, sau din cauza unei probleme medicale...
Acum depinde de la relatie la relatie. In principiu se spune ca o relatie nu se bazeaza pe sex, doar o mentine...