| Alex107 a întrebat:

Cum cuceresc o fata pe mess? Suntem in aceeasi clasa, ne intalnim la scoala, si din cand in cand pe afara, avem cate ceva in comun...Cand am intrebat-o ce melodie ii place cel mai mult a avut o reactie ciudata: -melodia din titanic chiar daca e veche
EU -woow, si mie imi place foarte mult
-da sigur

Ii fac complimente in fiecare zi si cand am intrebat-o daca vrea sa fie cu mine a spus prima data ca nu stie, apoi ca mai bine ramanem prieteni si m-a rugat sa nu ma supar...

Help! Funda pentru raspunsul care ma ajuta...

P. S:am 13 ani

Răspuns Câştigător
| KeporLove a răspuns:

Daca refuzul a fost recent. lasa sa treaca ceva vreme.
In toata perioada asta care va trece. arata ca iti place de ea ca esti interesat de ea.
Vorbeste cu ea in fiecare zi dai sms de noapte buna. Fai complimente.
Fi clasic si serios.
Incearca sa ii trimiti de cand in cand si mesaje de dragoste
In toata aceasta perioada tine legatura cu ea. Daca te intalnesti cu ea fai caoduri.

4 răspunsuri:
| BissiBee a răspuns:

Pai din cate am citit, cand ai intrebato ce melodie ii place eu zic ca a avut o reactie ciudata deuarece isi facea griji sa nu o consideri 'demodata' sa zic asa (eu asa cred). Poate si ei ii place de tine dar ii este frica sa inceapa o relatie diferita (daca zici ca ai 13 ani atunci ma gandesc ca si ea este de varsta ta). Poate crede ca daca iti va acorda o sansa tu nu o vei aprecia.(De obicei asa suntem noi fetelebig grin, sau mai bine vorbesc in cazul meu). Aratai ca o pretuiesti si fa-o sa aiba incredere in tine!:*

| Alex107 explică (pentru BissiBee):

Ii fac complimente toate ziua, nu stiu ce sa-i mai zic...si da e de varsta cu mine...cum faci o fata sa aiba incredere in tine?

| zZAlexandruZz a răspuns (pentru Alex107):

Foarte greu o fata are incredere intr-un baiat, bine la 13 ani poate sa aiba din prima...

| BissiBee a răspuns (pentru Alex107):

Pai....fi aproape de ea cand are nevoie, nu prea stiu ce exemple sa iti dau... dar daca ar fi cazul meu mie mi-ar placea sa fie sincer cu mine si sa ma asculte. Stai cat mai mult langa ea si vorbeste cu ea lucrurile care le aveti in comun.Acum depinde si de caz, dar increderea se castiga cu timpul, totul vine de la sine