Cucerirea unei fete se face pas cu pas. Desi, in ziua de azi, fie vorba intre noi, exista si fete mai putin sensibile si mai nerabdatoare, care prefera baietii cu tupeu, smecherasi, chiar golanasi, care sa le spuna din prima tot felul de abureli. Totusi, sa revenim la cucerirea celeilalte categorii de fete, sensibile, finute si romantice. O fata din aceasta categorie doreste sinceritate, in primul rand. Apoi fii comunicativ, amuzant si foloseste un limbaj frumos, ingrijit in conversatia cu ea, dar fii si un bun ascultator atunci cand vorbeste ea. Incearca sa fii atent, grijuliu si chiar protector cu ea. Daca sunteti colegi de clasa si va cunoasteti, dar nu indraznesti sa-i vorbesti deschis despre ceea ce simti, trimite-i biletele pe care nu le semna sau SMS-uri, daca nu-ti are numarul in agenda. Incearca sa fii misterios. Pune-i din cand in cand cate o floare in banca apoi, intr-un final, dezvaluieste-i identitatea si invit-o la plimbare prin parc. Bafta maxima si sa fii iubit!
Cam multe filme, prea putina maturitate. Ce zici tu sunt niste joculete penibile puerile. Identitate ascunsa, admirator secret, sa lasam astea pentru telenovele. In realitate, matur este sa-i spui in fata, fara "semne" si fara prostii.
Nu exista conceptul asta de a face ceva sa "cuceresti" (expresie ridicola) pe cineva. Trebuie sa fii doar natural; cine te place, te place pentru autenticul tu, fara sa faci nimic special si implicit fals. Cand deja stai sa te gandesti, automat nu mai e veridic. Joci un rol, la care vei renunta, fara sa vrei chiar, la un moment dat.
El este încă copil.
Eu cred ca tu ai uitat când erai copil și îmi plăcea de o fata
Ohho, ai nimerit-o. Este COPIL. Sa se joace sau sa invete, relatiile sunt pentru adulti.
Hai ca deja ești prea comunist =D.
Lasă copii sa se distreze.
Toti a avut o relație în copilărie.
Dacă tu te ai maturizat este normal să gândești așa...
Nu mai aburii copiii mici.
In viata mea n-am dat de una sensibila, inteleg ca unele vor sã i-a lucrurile pas cu pas.
Dar in realitate trebuie sa profite de situatii cand le primeste. Altfel ramâne pe lângã.
Relatiile nu sunt distractii.
Copiii se distreaza jucandu-se.
(Normal ca glumesc) spune-i 2 cuvinte Am BMW si daca nu ai spune-i directt ca iti place de ea
Dany_Daniel_1998 întreabă:
Andrei5001737 întreabă: