Da dar cand vezi o persoana constientizezi parul, hainele, fata nu cred ca ai accepta un om de treaba cu un defect al respiratiei sau probabil a unei fete mai neobisnuite.
Conteaza si aspectul exerior, dar ceea ce vrem sa spunem atunci cand zicem ca acesta nu conteaza e ca, de fapt aspectul interior conteaza mai mult
Las-o balta pe asta nu aspectul interior. Prima data cand vezi o persoana iti place EXCLUSIV exteriorul. Daca tu vezi o fata urata pe strada, te asigur ca te doare fix in 14 daca e de treaba sau nu
Asta cred si eu, adica eu nu am vazut cuplu format dintr-un baiat foarte urat si sarac si o fata mai frumoasa.
E sunt si cazuri de genul. Dar si atunci fata respectiva il considera frumos pe acel biat. Treaba asta cu frumusete interioara e doar o modalitate a baietilor sa le fraiereasca pe fete ( ca vezi doamne m-am uitat la sufletul tau )
La prima vedere aspectul exterior conteaza foarte mult (pentru unii).Dar daca esti destept si stii sa vezi dincolo de "ambalaj", s-ar putea sa ai o surpriza frumoasa.Iar atunci cand vezi dincolo de "ambalaj" si calitatile sufletesti te multumesc, defectele fizice nici nu mai conteaza. Iubesti persoana cu totul.
Dar cei mai multi confunda o atractie puternica cu o compatibilitate reala (in gandire, in asemanari etc.) si toti zic ca iubesc, dar ei nu iubesc cu adevarat si nu stiu ce inseamna sa ai un suflet care te completeaza cu adevarat (poti sa-i spui "suflet-pereche".
Pentru ca atunci cand te loveste, te loveste.
Mai bine primesti o baseball in cap decat sa te indragostesti.Suna mai convenabil.
Dovada e intreaga populatie care te inconjoara.Fiecare are pe cineva, si tata Floarea care n-are dinti si badea Ion care pazeste oile.
Acum serios ...fiecare are pe cineva acolo pus deoparte, doar ca e nevoie de rabdare.
Da dar l-a luat pe tata Floarea cat inca mai avea dinti.
Ma indoiesc...tu probabil ai nevoie de putina incredere in tine, ca asta deduc din afirmatia ta.
Lasa ca e o stare trecatoare...
Aspectul fizic conteaza foarte mult mai ales la un prim contact. Din el deriva atratia fizica. Fara atractie fizica e mai greu sa te consideri compatibil cu cineva. De ce credeti ca la interviuri trebuie sa te duci impecabil imbracat? Pentru ca te judeca dupa acest aspect. Stiu ca suna superficial dar asta e natura umana. Ca dupa prima faza de atractie fizica vine cea de descoperire a eu-lui interior, asta e cu totul alta discutie. Problema nu e de fapt daca conteaza sau nu ci cat de mult conteaza. Daca e tot ce conteaza sau nu. Astia sunt oamenii superficiali :cei care nu au rabdare sa treaca primul stadiu de atractie si pentru care asta e singurul aspect important.
Dreacu întreabă:
IuliaAkaTrixxie întreabă:
assama întreabă: