Cum e posibil să intre 20 cm intr-o femeie când eu văd ca pe net scrie ca vaginul are intre 10-12 cm? Eu am 16 cm și am folosit prelungitor de încă 4 cm
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Dar a durut o tare, deci ea practic s-ar putea obișnui cu 20 cm?
Sau ar fi ok doar când ai când … nu știu de ce am impresia ca ia și plăcut puțin …. Nu mai mult ca și fără ca o durea, dar puțin i-a plăcut
Inseamna ca i-ai atins cervixul. poate fi placut daca ii place mai dur dar nu prea e ok...eu zic s-o faceti fara prelungitor. crede-ma ca ii ajunge 16. zic fiindca stiu
Acum am complexe de inferioritate ce e in capul meu -"daca unu de 17-20cm ar putea sa o satisfacă mai bine… normal făceam seara de seara, de când am folosit ăla nu am mai făcut de trei zile deloc ca o doare …. Tu ce crezi ar fi mai ok de 17-20? Decât 16, 50 eu atât o am … o doar oricum când intru tot … dar o spus ca îi place sa simtă și puțină durere … văd ca ești fată poate îmi dai răspunsuri sa îmi iasă din cap prostiile… oricum vreau adevarul?
Na pai... eu zic ca ajunge cat ai tu. daca asa cateodata te impingi mai tare in ea o sa o doara si asa(daca vrea ea sa o doara)sau daca ii place durerea putina, puteti folosi si alte metode. o poti strange in 2 locuri si se si simte bine (asta e parerea mea acum)Ar trebui sa-i ajunga cat ai.conteaza cum o faci nu cate cm are.in plus incercati diferite pozitii
Ca să îți poți face o idee, o termin dacă vreau în nici 3 min partea Proasta e ca udăm patul… în general când vreau să fac așa ceva iau o plapumă foarte veche … în fine … complexul meu de inferioritate vine din chestia ca ea a fost virgină și eu am în cap ca se simte bine dar cu unul care o are puțin mai mare s-ar putea simți mai bine … tu ce crezi?
Ea se simte bine cu mine și jucăria am luat o tot la prosteală ca ea spunea ca mai mult decât am eu nu intră, a fost și ea uimită
Ce vreau eu să aflu este dacă a ar putea obișnui cu un cm doi în+ pentru ca voi face operație pentru mărire
Nu e o idee buna operatia. sa-i ajunga atata ca nu e chiar sanatos sa tot dai in cervix, fiindca pot aparea complicatii. deci daca ii place mai...cu putina durere fa altceva ca ai ce. si crede-ma ca sigur ii place. despre udatul patului, exista cearsafuri impermeabile care se pot spala. iti las un link. eu zic sa nu-ti faci operatie de genul. si sa nu mai fii cu gandul acela. si eu am fost virgina si nici iubitul meu n-are 20, dar nu cred ca m-as simti bine cu una mai mare.in plus nu te gandi deoarece ea nu stie cum ar fi cu unul mai mare si mno. sunteti bine asa cum sunteti. again.NU FA OPERATIA ca mno...mai multe complicatii.cat ai tu e mai mult de cat de ajuns
Sincer să fiu simt ca ating în anumite poziții ceva și fără prelungitor …. Apăi cu prelungitorul până unde a putut ajunge? … am folosit o singură dată prelungitorul după care l-a aruncat
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.23.92.64) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro