| Andrei5001737 a întrebat:

Cum e posibil să intre 20 cm intr-o femeie când eu văd ca pe net scrie ca vaginul are intre 10-12 cm? Eu am 16 cm și am folosit prelungitor de încă 4 cm

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
17 răspunsuri:
| Andrei5001737 explică (pentru anonimaaa1206):

Dar a durut o tare, deci ea practic s-ar putea obișnui cu 20 cm? laughing
Sau ar fi ok doar când ai când … nu știu de ce am impresia ca ia și plăcut puțin …. Nu mai mult ca și fără ca o durea, dar puțin i-a plăcut

Acum am complexe de inferioritate laughing ce e in capul meu -"daca unu de 17-20cm ar putea sa o satisfacă mai bine… normal făceam seara de seara, de când am folosit ăla nu am mai făcut de trei zile deloc ca o doare …. Tu ce crezi ar fi mai ok de 17-20? Decât 16, 50 eu atât o am … o doar oricum când intru tot … dar o spus ca îi place sa simtă și puțină durere … văd ca ești fată laughing poate îmi dai răspunsuri sa îmi iasă din cap prostiile… oricum vreau adevarul?

| Andrei5001737 explică (pentru Andrei5001737):

Fără?* emoticonul vieți e de vină laughing

Ca să îți poți face o idee, o termin dacă vreau în nici 3 min laughing partea Proasta e ca udăm patul… în general când vreau să fac așa ceva iau o plapumă foarte veche … în fine … complexul meu de inferioritate vine din chestia ca ea a fost virgină și eu am în cap ca se simte bine dar cu unul care o are puțin mai mare s-ar putea simți mai bine … tu ce crezi?
Ea se simte bine cu mine și jucăria am luat o tot la prosteală ca ea spunea ca mai mult decât am eu nu intră, a fost și ea uimită
Ce vreau eu să aflu este dacă a ar putea obișnui cu un cm doi în+ pentru ca voi face operație pentru mărire

Mersi mult!

Sincer să fiu simt ca ating în anumite poziții ceva și fără prelungitor …. Apăi cu prelungitorul până unde a putut ajunge? … am folosit o singură dată prelungitorul după care l-a aruncat laughing

| Johnny1033 a răspuns:

Da, e posibil vaginul se întinde în lungime și lațime.

| GirthD a răspuns:

O sparge pe partea cealalta si mai ramane loc inauntru

| Andrei5001737 explică (pentru GirthD):

Adică?

| Andrei5001737 explică:

Glumești, nu?