Sa stii ca e interzis sa faci asa ceva! adica pare a fi si nasol dar exista riscuri de boli sau mai stiu eu ce! niciodata nu se face asa ceva
Nu-i recomandat sa faci sex mai ales in primele zile de menstruatie si oricum nu i placut, depinde ce parere au si altii dar eu nu as face
Pei de obicei nu curge deloc. bineinteles, te speli inainte. alteori. de ex in a 2 a zi, mai curge. pune un prosop sub fund. el. nu simte nimic.doar ca se va murdarii foooarte putin...
MURDAR!
În primul rând, în perioada menstruaţiei organismul tău este MULT mai SENSIBIL - deci, te poţi "trezi" cu o senzaţie de IRITARE vaginală - şi DESEORI se fac unele infecţii urinare ( din cauză că odată cu menstra se elimină şi diverşi microbi ).
Probabil tu consideri, aşa cum cred şi alţii, că dacă faci sex la ciclu, nu rămâi însărcinată. Trebuie să şti că şi atunci EXISTĂ un risc de sarcină, doar că acesta este foarte redus!
Acum depinde şi ce vârstă ai; la fetele mai tinere ( 13-18 ani ) se poate produce chiar şi o ovulaţie spontană, care poate favoriza o eventuală sarcină!
Apoi, deoarece organismul tău ( şi implicit sânii şi vaginul ) este/sunt mai sensibil/i, NU vei simti o plăcere comparabilă cu sexul în perioada "normală" - din contră, s-ar putea să ai senzaţii de durere locală/zonală, usturime, senzaţie de urinare deasă, etc.
La fel şi în cazul băiatului, dacă nu foloseşte prezervativul - că acesta era SCOPUL întrebării tale - se poate infecta mult mai uşor în cazul sexului la "ciclu"!
Cam asta ar fi...
Eu am facut si nu i nici o problema in afara k te murdaresti un pic cine sustine k e naspa vb din auzite sau are o vrsta frageda
Ii fffff tare pentru fata. eu de ex in perioada menstruatiei is mai plina de chef ca nici o data. si ma excita si ma simt fff bine. si la pr al meu ii place n-are nici o problema. si de murdarit f putin te murdaresti
cine zice ca nu-i recomandat nu stie bine. si nu iei nici un fel de infectie va spalati aman2 si inainte si dupa si gata problema. spor la treaba
DarkShina5566 întreabă:
anonim_4396 întreabă: