Buna,prima data e foarte posibil sa doara, dar nu e o durere foarte mare, depinde de fiecare fata.Pe unele le pot durea la primele 2-3 acte sexuale apoi nu mai simt decat...placere.
Chestia e ca nu e vorba de durerea aceea de cateva secunde,important e sa fi tu pregatita si sa vrei sa faci,sa nu iti para rau dupa aia,ca durerea trece repede si nu e moarte de om.
Inainte sa faci acest pas, trebuie sa te informezi corespunzator, sa o faci daca simti tu ca vrei.
Mai copile ai 11 ani si tie tii in cap sexul? ma bine despartzitziva si vezitzi de skoala.si nu mai pune asa intrebari prostesti...
Ai grija daca nu o faci cum trebuie o sa mori Glumesc! durere din cate stiu eu e o durere suportabila,, care devine placuta! acum trebuie si el sa fie un pic instruit. sa intre pe acelasi site sa puna intrebarea. cum sa dezvirginez o fata sa nu o doara prea tare. cred ca v-ati descurca succes.
P.S. poti sa mai asteptzi nu e bine sa te grabesti
Am inteles ca, cu cat esti mai mare de ani te doare mai tare.Nus stiu daca e adevarat, dar acum depinde de fiecare fata.Pe mine nu m`a durut asa tare
Da doare dar nu chiar ingrozitor...e o durere suportabila si e mai bine sa nu foloseasca el prezervativ prima data si sa fie atent sa nu se termine in tine
N-are ma nimic las ca e bine... e cam tarziu da merge trebuia de la 8 9 ani da si acum e bine
Poi prima data o sa te doara putin..Dar nu e mare lucru:*. Apoi o sa devina tot mai frumos.Dar ai grija cu prietenul tau.de cat timp sunteti impreuna? s-ar putea sa vrea doar asta de la tine si apoi sa te lase. daca tu crezi ca a venit momentul si va iubiti.nu e nimic care sa va impiedice.doar sa aveti grija.