Iubirea?
Cel mai frumos sentiment.
Tot timpul te gandesti la el[in cazul tau si al meu]
Fluturi in stomac, cand ii auzi vocea, cand il simti langa tine, cand te saruta te trec fiorii cand iti sopteste usor Te iubesc. .
Sti? se zice ca dragostea e ca o clepsidra iti umple inima si iti goleste creierul
Bye bye:*
Este.Intreaba-l pe Eminescu.Om mai indragostit de viata, de sine si de tot ce reprezinta femeia nu am mai "vazut" pana acum.Habar nu am de ce tot fugeam de poeziile lui
E un sentiment inexplicabil.
E magistral totul. Fluturi în stomac... şi alţi factori care acţionează non-stop.Ataşarea de partenerul respectiv...
Când vei afla ce este iubirea, îmi vei da dreptate
Este un sentiment nobil:X:X:X pe care eu il simt acum pentru o fata foarte speciala:X:X:X:X:X:X:X:X:X o sa ai si u parte de el... dar ai grija din iubire se poate obtine un sentiment foarte neplacut dar sper sa ai noroc in dragoste:X:X orkm in mare e cel mai frum sentiment din lume
Da este un sentiment foarte frumos insa daca nu gasesti persoana potrivita vei suferi enorm! ai grija de cine o sa te indragostesti!
Este un sentiment pe care il poti simti doar daca iubesti cu adevarat! si iubirea nu se poate descrie sau explica, nu este definitzie pentru asa ceva! cand o sa iubesti vei afla si vei fi foarte fericita!... e cel mai frumos sentiment, dar cand te indragostesti pentru prima data atunci va fi prima ta dragoste si o sa vezi ce frumos este...
Aditzaaaa întreabă: