| Vitalyz a întrebat:

Cum este viata sexuala cand tu si sotia ta sunteti casatoriti de vreo 5 ani? E la fel atractia? Se pune la fel de mult accent ca in primele zile? Am auzit multe chestii de genul ca femeile daca se obisnuiesc cu sotul lor nu se prea mai epileaza si nici nu se prea strofoaca sa fie sexy, doar se pun in pat si atat, daca vrei sa faci ceva e bine daca nu si asa e bine.

9 răspunsuri:
| gabriielaaa a răspuns:

Stii si după 10 ani dacă ambi stiu să întrețină relația. Recunosc că în orice relație există certuri dar unele îs bune si face parteneri să îsi amintească de ce iertam său iubim. Cred că dacă stii să apreciezi si există mereu imaginatie bogată, indiferent de ani împreună, vârstă accestora mereu putem mai mult. Depinde de noi să găsim cum să facem astă.

| Quassaar a răspuns:

Frate, eu am mulți mai multi ani de căsnicie. Sincer ies scântei ca-n prima zi. Nu știu dacă ea este motivul, dar ne simțim minunat după ani de căsnicie. In cazul meu atracția a rămas neschimbată, iar ea este la fel de cochetă ca la inceput. Poate am fost eu norocos..hehe

| mihai69 a răspuns:

Depinde. Poate fi la fel, mai bine sau... deloc!
La mine, prima oară, cu timpul, a cam scăzut atracția și tot, dar acum (la a doua) încă ies scântei după 13 ani.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Din experienta mea, cea mai buna a fost intre 3 si 10 ani de relatie stabila (cu locuit impreuna). Au fost 7 ani magici, cand atractia a ajuns la cote maxime si calitatea vietii sexuale a fost maxima. Nu, nu mai faceam dragoste atat de des ca in primele zile, dar era mult mai bine, fiindca ne cunosteam unul pe altul si stiam exact ce ritm sa alegem, ce butoane sa apasam, cum sa ne armonizam. Inca era tineri si nu intevenea atat de rau ca acum (dupa 40 de ani) stresul si oboseala. Epilatul nu mi se pare a avea vreo importanta deosebita, cel putin la noi nu a avut. Nici unul dintre noi nu ne-am stroficat vreodata sa fim sexi, e o prostie. Cred ca e suficient sa fim dornici si interesati de placerea celuilalt. Si asta se pastreaza bine, daca se pastreaza sentimentele.

| LoveSleep a răspuns (pentru Brigaela):

De ce nu înainte de 3? Nu atunci ar trebui să fie mai interesant și mai nou? Sau cel puțin, între 2 și 10 ani. De ce 3?

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru LoveSleep):

Asa a fost la noi. Probabil suntem mai inceti, nu stiu. In viata sexuala, din experienta mea, conteaza altceva, nu noutatea. Conteaza sentimentele, siguranta pe relatie, intimitatea. Si astea dureaza sa se construiasca.

| Vitalyz explică (pentru Brigaela):

Nu va suparati, oral va mai faceti dupa atatia ani de casatorie si plus ca aveti o varsta? Mai aveti chef de sex oral?

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru Vitalyz):

E totusi o intrebare prea intima

| Vitalyz explică (pentru Brigaela):

Pai cam asa se intelege dar daca stam sa ne gandim nu este un subiect taboo, e ceva obisnuit.Chiar sunt curios daca la varsta asta se mai practica sexul oral.Va rog spuneti-mi, oricum nu ne cunoastem.