Un orgasm depinde de starea partenerului.
Ar fi recomandat sa lucrezi la preludiu; sa faci acele miscari, jocuri, de natura sa creasca starea ei de excitatie (te va stimula si pe tine). Un film pentru adulti poate fi si el de ajutor.
E necesar sa aveti rabdare unul cu celalalt; nu va veti putea sincroniza la orgasm.
Sansele de a reusi sa-ti duci iubita pe culmea extazului incat sa ajunga la orgasm, depind de tine si cresc direct proportional cu priceperea ta de a intretine un petting lung, romantic si mai ales cat mai ''meserias'' executat. Succes!
Am o intrebare ieri am facut sex cu iubita si azi dedimineata avea o iritatie la buzã
Ceva de genul cum ar fi de la vant?
Probabil o fi de la sex? Ps:nu a fc oral
Trebuie sa ii menții excitarea tot timpul, "jucandu-te" constant cu clitorisul ei in medie de vreo 10-15 minute, ăsta dupa ce faceti preludiul)
De obicei cea mai eficienta metoda ca o femeie sa aiba orgasm este prin sexul oral.
Preludiu la meserie. Si sex tot la meserie. Dar vezi ca sunt fete, care, orice le-ai face, nu ajung sa aiba orgasm.
Faci vreo zece proiecte, tragi de fiare la sala vreo 2-3 ore si bagi si 3 mese si o aduci... pe culmilii cele mai inalte.
Acum serios? Exista vreo reteta? Nicidecum! Te adaptezi in functie de persoana. Sunt femei care nu ajung la orgasm, niciodata, niciodata.
Ce e de facut! Sa o iubesti si sa i te dedici! Ma indoiesc ca ai vreo varsta foarte matura, chiar daca ai 18 ani sau peste. Discutati deschis despre asta. Daca nu, cheama ajutoare!
1.iei umerasul
2.il inserezi in gaura magica
3.rasucesti
4.te trezesti din visul in care ai o iubita
sper ca te-am ajutat