| Mkeynes a întrebat:

Cum fac iubita sa obtina orgasm?
laughing Cat de mult sa muncesc?

12 răspunsuri:
| dannyel86 a răspuns:

Un orgasm depinde de starea partenerului.
Ar fi recomandat sa lucrezi la preludiu; sa faci acele miscari, jocuri, de natura sa creasca starea ei de excitatie (te va stimula si pe tine). Un film pentru adulti poate fi si el de ajutor.
E necesar sa aveti rabdare unul cu celalalt; nu va veti putea sincroniza la orgasm.

| corbulalbrosu a răspuns:

Sansele de a reusi sa-ti duci iubita pe culmea extazului incat sa ajunga la orgasm, depind de tine si cresc direct proportional cu priceperea ta de a intretine un petting lung, romantic si mai ales cat mai ''meserias'' executat. Succes!

| Mkeynes explică (pentru corbulalbrosu):

Am o intrebare ieri am facut sex cu iubita si azi dedimineata avea o iritatie la buzã
Ceva de genul cum ar fi de la vant?
Probabil o fi de la sex? Ps:nu a fc oral

| DarkMind1530 a răspuns:

Trebuie sa ii menții excitarea tot timpul, "jucandu-te" constant cu clitorisul ei in medie de vreo 10-15 minute, ăsta dupa ce faceti preludiulrolling on the floor)

| Stropdeploaie a răspuns:

Suni un prieten!laughing))

| WhatABeautifulDay a răspuns:

De obicei cea mai eficienta metoda ca o femeie sa aiba orgasm este prin sexul oral.

| Adi88 a răspuns:

Tre sa l suni pe Cabral.

| darrio2007 a răspuns:

Preludiu la meserie. Si sex tot la meserie. Dar vezi ca sunt fete, care, orice le-ai face, nu ajung sa aiba orgasm.

| Mkeynes explică (pentru darrio2007):

Asta si zic...

| ywar a răspuns:

Faci vreo zece proiecte, tragi de fiare la sala vreo 2-3 ore si bagi si 3 mese si o aduci... pe culmilii cele mai inalte.
Acum serios? Exista vreo reteta? Nicidecum! Te adaptezi in functie de persoana. Sunt femei care nu ajung la orgasm, niciodata, niciodata.
Ce e de facut! Sa o iubesti si sa i te dedici! Ma indoiesc ca ai vreo varsta foarte matura, chiar daca ai 18 ani sau peste. Discutati deschis despre asta. Daca nu, cheama ajutoare!

| AnoNymOuSS11 a răspuns:

1.iei umerasul
2.il inserezi in gaura magica
3.rasucesti
4.te trezesti din visul in care ai o iubita
sper ca te-am ajutat

| RAY a răspuns:

Intre 7-10 minute =dovedit pe o gama de subiecti