Trebuie sa faci o usoara distinctie asupra filmelor si a vietii. Ce spui tu, cu rasturnatul sucului, nu spun ca nu s-au intamplat cazuri dar de obicei ele se regasesc in filme. Te indragostesti de o perosana cu timpul, mai intai iesiti ca intre prieteni (in colective de serviciu, de scoala, etc) iar incet, incet vrei sa stii totul despre acea persoana. Incepi sa te gandesti mai mult la ea, sa fi atent daca ii este frig, foame si altele... Dupa constati ca te-ai indragostit de acea persoana. Asta este parerea mea si este adevarat ca nu toti o percepem identic dar asta este din cauza faptului ca suntem oameni diferiti cu gandiri diferite, ceea ce este bine.
Nu stiu, personal ma indragostesc usor, sentimentul reciproc din partea celeilalte persoane e mai greu de decriptat.
Bine ai revenit pe TPU,prima faza este atractia fizica guvernata de dorinta sexuala,a doua faza se numeste iubirea,in aceasta faza simti o stare de euforie si crezi ca persoana iubita e idolul tau, jumatatea ta, devii dependent de ea, obsesie compulsiva, si da nu-i vezi defectele de asta multe fete spun ca fizicul nu conteaza ca a contat caracterul, iubirea te orbeste te tampeste si nu-i vezi defectele, faza a treia este atasamentul care poate dura toata viata
Prima varianta e nasoala si e foarte posibil sa-ti intoarca "favorul".
Varianta cu telefonul e ok, dar sa n-o suni cu numar privat.
Uita-te insistent in ochii ei, ea se va intimida, ii ridici caputul si o saruti. Voila. Acum cu realitatea nu stiu cum e, posibil sa fie mai greu.
Ce ai zis tu nu e o metoda pentru a te indragosti de cineva. Dragostea apare involuntar, fie la prima vedere, fie de-a lungul timpului.Metoda cu sucul e o chestie care apare in filme si care te ajuta sa agati o fata ca s-o aduci in patul tau...dar de dragoste nu stiu ce sa zic, ar trebui sa te comporti normal, sa fii tu insuti
Nu "fac", pur si simplu se intampla. Chiar daca nu vrei, daca nu e rational, daca nu e potrivit. Asa e cu indragostitul, ce spui tu pare mai degraba o tehnica stangace de agatat.
Aloooo, lasa filmele.
Nu inteleg, ca sa o chemi la o amarata de cafea ai nevoie sa-i faci ceva rau?
Filmele/Animeurile nu este reale.
Eu -2K17.
(Nu sunt analfabet, am scris intentionat )