| Matei9925 a întrebat:

Cum fac penisul sa creasca repede si ieftin?

15 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Faci sex si isi faci si placere, te joci cu el ca aladin cu lampa, singura modalitate e operatia sau cu prosopul asa am citit eu, cica dupa dus sal mulgi ca ar creste

| hlipiceni a răspuns (pentru RAY):

Da, dupa dus, mulge-l circa 5 minute in fiecare seara timp de cel putin 6 luni. Nu te masturba, mulge-l.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Pui drojdie si făină, si il lasi o noapte pe aragaz, acoperit cu un prosop, si mine vei avea o plă mare.

| evelinna01 a răspuns:

Graba strica treaba.

| corbulalbrosu a răspuns:

Dimensiunea penisului este de natura genetica si din acest motiv nu poate fi modificat nici prin exercitii, nici prin operatie.La varsta lui se poate considerata ca fiind normala daca in erectie are in jur de 12-13 cm. Penisul va continua sa mai creasca ca si celelalte organe ale corpului sau pana va ajunge la maturitate. Sanatate.

| Oana92 a răspuns:

Nu poti sa iti faci penisul sa creasca! Orice ai face, oricat timp ai astepta, oricati bani ai investi in asta.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Ogoaie-te, e genetic, si nu ai ce face! Daca vrei sa risti si ai bani de aruncat, e treaba ta! Cel mai bine e sa fi finut, manierat, curat, sa respecti durata preludiului, pana se uda ea suficient si te vrea/cere inauntrul ei, sau o intrebi, caci daca nu e uda, nu poti intra.
Mare atentie la igiena manuala, orala si genitala, si idem jos de tot, la ciorapi - daca nu esti ok, poti strica tot!

| Connor300 a răspuns:

Am citit multe articole care demonstrează ca lungimea penisului nu se moștenește.

| Kaℓi a răspuns:

laughing
Repede si ieftin... laughing

| whatevernvm a răspuns:

Trage de el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din cate stiu eu,sunt exercitii pe care le poti aplica,dar nu recomand,unele te pot afecta,chiar pana la impotenta,iar daca iei pastile, risti si mai mult, fii multumit cu ce ai, gandeste-te la chinezi, nu te mai compara cu negrii.O seara placuta!

| kiri11 a răspuns:

Am citit ceva opinii despre produsul potenga si cred ca te-ar putea ajuta happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Să crească ieftin rolling on the floor)))))

| Emilian65 a răspuns:

Lasa-l sa creasca natural, fara nici un ban.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Repede si ieftin"? Cumpara un propagator, umple-l cu turba si planteaza-l acolo.Sa nu uiti sa-l uzi zilnic si sa-l stropesti din cand in cand cu apa plata.