Eu spun ca sunt cativa pasi pentru ca un baiat sa iti cada in plasa, eu sunt baiat si vb in numele tuturor baietzilor, Noi ne uitam la comportamentul fetelor, si apoi la corp, u va trebui sa faci acesti pasi...
1: Cand mai stai peafara cu el sau pe strada cand te intalnesti cu el, oricum, trebuie sa te evidentiezi prin orice miscare de ex: -Astazi am jucat conquiztador am ajuns la level nu stiu cat, trebuie sa faci sa te auda
2: Sa incerci sa te imbraci mai elegant decat fetele cu care stai
3: sa te uiti un pic mai diferit la el decat la ceilalti baieti
4: daca poti si nu t-ie rusine poti sa ii faci chiar si cu ochiul
5: incearca sa ii iei id de mess si sa iti pui la status ca iubesti un baiat cu ochi, par, inalt, azi a fost imbracat in, orice,
6 : el isi va da seama despre ce este vorba si te v-a intreba de cine este vorba
7 : tu il vei pune sa ghiceasca sau ii spui din prima...
8... De aici te descurci daca nu mai lasi aici intrebari
Bafta!
Tocuri. vorbeste cu el. fal sa inteleaga ca il placi dar nu inainte de a te asigura tu ca te place si el pe tine. poti sa iti faci tu orice daca nu il atragi degeaba...intai intereseaza-te daca macar e interesat cat de cat de tine.
Pai mai intai imprieteneste-te cu el, si apoi il vei face sa se simta bine in prezenta ta, si asa poate il vei atrage, Dragostea incepe cu o prietenie!
Pai, poti incepe facandu-i ochi dulci. Dar, asigura-te ca nu te crede ciudata, caci vei ingreuna situatia. Daca iti raspunde la avans, facandu-ti si el, inseamna ca va veti putea intalni.Eu asa procedez si baietii sa uita cu gura casca la mine
Uneori o privire adanca si un zambet SINCER sunt de ajuns. Mai apoi un "Buna, ce faci?" intr-un moment in care el este ocupat cu ceva nu prea stresant... un "ce asculti.[.] imi place" cand asculta muzica, si astfel intri sub pielea lui
Alexandra2345 întreabă:
Millis întreabă:
Clara20 întreabă:
AndruuPiiscotx întreabă: