| GabyCescu a întrebat:

Cum fac un barbat sa se excite? Care sunt zonele lor sensibile etc. am nevoie de niste sfaturi. funda :*

23 răspunsuri:
| h3r a răspuns:

Ăăă...păi...ăăă...burta.

| William a răspuns:

Mai fata daca tu nu ai forme nu ai cum sa il faci sa se excite. Iar daca ai e suficient sa te dezbraci.

| GabyCescu explică (pentru William):

Am forme dar ma refeream la alte chestii gen saruturi atingeri etc

| greyhound a răspuns:

Barbatul,spre deosebire de femeie, are o singura zona de care trebuie sa ai grija

| Thextruexme a răspuns (pentru greyhound):

rolling on the floor) dreptate x2

| Thextruexme a răspuns (pentru William):

laughing dreptate x1

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
lasa totul sa decurga normal, daca exista acea chimie, e de ajuns sa te vada si sa va sarutati, apoi totul o sa decurga normal...nu te da a fi o experta daca esti la inceput.
O zi frumoasa sa aihappy

| irina20 a răspuns:

Saruta-l pe gat,buze, maini, urechi. Spune-i ca-l doresti si ca ai vrea sa-ti faca nu stiu ce, mangaie-i partile intime, s.a.m.d.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Uite aici,
http://healthy.kudika.ro/......rbati.html
Te pup!

| LineGuide a răspuns:

Se spune ca un barbat se atrage prin stomac.Glumeam...

| Lik3BoSS a răspuns:

Auuu,is expert aicilaughing, pune-i mana pe P.A
Sarutal si daca e mai "Ne-excitabil"laughing dezbracatehappy

| Demonull a răspuns (pentru h3r):

Si multe altele.

Sa -ti fac o lista de „piata„.
Pai spre deosebire de o femeie un barbat..cica se excita mai repede(adica ce, noi suntem mai fraieri?) in fine, lasam asta.
Mangaiatul pe ceafa, mozolit pe gat, pe bot muscat de sfarcuri (toatelaughing ) gadilat.(ehe stii tu unde) in general, daca te urci pe el si ma rog daca „ARE CHEF„ si ii place de tine..restul vine de la sine adica de la el

| h3r a răspuns (pentru Demonull):

I-ai făcut dânsei lista?
Eu mă rezum la burtă, eu așa o sfătuiesc!

Poate încearcă, poate nu dă greș laughing

Ups.da era pentru ea.dar poti fura si tu ceva de acolo o sa ma fac ca nu am vazuttongue

Nu fi rău.

Da stiu, daca o sa continui sa fiu „rau„ o sa fiu pedepsit.nu mai ma voie la tv o luna. laughing

Fiecare ce merită! no talking

| danyfrz a răspuns (pentru Lik3BoSS):

Aia este apuco de capatana si incepe al mangaia... laughing)

| Ovidiu_Boboc_1967 a răspuns:

Zonele erogene la barbat sunt:buzele,gatul, ceafa, sfarcurile, penisul, capul penisului.

| Rebe97 a răspuns:

Ii pui mana pe cocosel si gata treaba. laughing) da mai bine il lasi sa te excite el pe tine, sau asa disperata esti dupa banana?
laughing

| serendipyti a răspuns:

Pai...zone sensibile buze, gat, lobul urechii, ceafa pe burta si apoi mai jos penis daca faci sex oral...dar aici este doar alegerea cam astea unt zonele erogene

| spiridusul a răspuns:

Servus. Citeste despre zodia lui, sant horoscopuri erotice dar asta nu inseamna ca este un standard. Poti sa faci incercari, sa ii saruti sfarcurile sa il atingi la anus, sa vorbesti mai "pervers". In timp cu siguranta vei descoperii. Succes