| mihnulet a întrebat:

Cum faci o fata fericita?

Răspuns Câştigător
| robertpaul a răspuns:

Ca sa faci o fata fericita,trebuie sa fii atent cu ea,sa te imbraci frumos,sa vorbesti frumos,sa nu fii badaran,sa ii conferi siguranta,sa ii faci complimente-dar nu prea multe,ca o plictisesc,sa o apreciezi pentru ceea ce este,sa-i zambesti des, sa-i spui poezii, sa o protejezi, sa fii un model de om, pe care ar dorii sa-l aibe alaturi.noroc happy

13 răspunsuri:
| e7d7n7 a răspuns:

Cu cap.

| WeedGotMeCrazy a răspuns:

Ii dai ce ii trebuie

| Herta_Anni_2000 a răspuns:

Buna,
Cum faci o fata fericita?
Grea intrebare happy
Eu sunt fata, deci stiu :9
Ar fii frumos sa ii daruiesti ceva( o floare, o ciocolata, un cadou ceva)
Ai pute sa o inviti la o inghetta sau undeva, ori unde.
Mie de exemplu mi-ar place sa merg undeva sa ma plimb cu prietenul meu (care nu exista) laughing
Oricum, bafta si mult noroc.
Sper ca am fost de ajutor laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru e7d7n7):

Cu capul. *

http://www.cultsoup.com/......_mean.jpeg

| vox22 a răspuns:

Facund-o sa rada! alint-o! fa-o sa se distreze in prezenta ta! fi amabil cu ea! pune-i anumite porecle. Joaca-te cu ea! gadil-o! distreaza-te in prezenta ei.

| Prose15 a răspuns:

Flori vorbe frumoase

| robertpaul a răspuns (pentru Herta_Anni_2000):

Nu cred ca esti singura? eu cred ca esti deosebita, pentru ca esti femeie, ca toate femeile de altfel.Nici nu va inchipuiti voi femeile,cati ochi va privesc in fiecare zi, cand mergeti pe strada, cand stati pe o banca, cand mergeti la un film, o cafea etc.Asa ca nu-mi spune mie ca esti singura,atata timp cat ochii barbatilor te privesc pe ascuns,fara sa-ti dai seama, ca fiecare babrbat care te priveste pe ascuns, o face pentru ca a vazut ceva cei place la tine sau la ea, cealalta femeie, adica toate femeile.

| RAY a răspuns:

Cu un bmw 5

| shadow72 a răspuns:

Cu oleaca de istetime

| shadow72 a răspuns (pentru RAY):

Daca o mai ai si de 19 cm cred ca o facic ea mai fericita femeie de pe pamant

| girl00 a răspuns:

love struck sa fii langa ea mereu..sa stii sa-i vorbesti..sa o faci sa rada, sa se simta protejata in bratele talebatting eyelashes sa-i arati c-o iubesti si ca-i cea mai frumoasa fata pentru tinebatting eyelashes

| jaqchirac a răspuns:

Intrebarea ta poate primii 1000 de raspunsuri, iar din aceste 1000, sa spunem ca 990 dintre ele ar fi corecte. De ce? Pentru ca intrebarea ta este atat de generala, incat se pot lua foarte multe cazuri. Pe scurt, raspunsul meu este : "Depinde de fata".

| Herta_Anni_2000 a răspuns (pentru robertpaul):

Multumesc, esti simpatic :*

Întrebări similare