| TheSecondSoul a întrebat:

Cum faci sa abordezi un om finut, bisericos si tanar care n-are deaface cu peisajul din jurul lui, cand de abia vb cateva cuvinte pe holurile de la munca? Dilema! laughing Funda (y)

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Esti putin cam indragostita,draga mea!happy
Foarte frumos,nici nu stii cat ma bucur pentru tine,pentru voi!
Din ce am citit aici,vad ca el are o impresie buna despre tine si,din punctul lui de vedere,chiar incearca(el!) sa se apropie de tine!
Acest "sarumana" care te cam deranjeaza,pentru el este o forma de politete excesiva,te sfatuiesc sa te bucuri,ti-o spune cu sufletul tremurand,incantat ca o poate face!happy
Esti pe drumul cel bun,chiar nu ai nevoie de nici un sfat,ramai exact asa cum esti,el ca a inteles ca esti o fata cuminte si adunata,la locul ei si plina de bun simt,in contrast total cu specimenele pe care le vede in jur,esti pe placul lui,e foarte clar!
De fapt,numai o fata la fel de introvertita si aparent timida l-ar fi putut atrage si i-ar fi putut inspira respect, asa ca totul e bine.
Incearca sa-ti stapanesti bataile inimii cand il vezi, saluta-l frumos, priveste-l si lasa-l sa te "abordeze" el.
O va face in tempo-ul lui personal, doar tu sa ai rabdare!
Ce mult imi place de voi nu-ti imaginezi!happy

16 răspunsuri:
| Thextruexme a răspuns:

Cu finete.Trebuie sa iti gasesti un subiect care sa il pasioneze trebuie sa fii draguta cand ii vorbesti sa ii vorbeti cald si sa nu porti ceva prea provocator. Daca ii place o sa se ataseze devenind prieteni ..si de aici stim toti ce se intampla.Noroc.

| VadTot a răspuns:

Pai il intrebi de Dumnezeu..Cum poti ajunge la El!

| sensualus a răspuns:

Descopera daca lookul de bisericos nu-i aparent, caci patima e intotdeauna in ascuns

| UrbanViolent a răspuns:

Baietii, de orice fel, prefera fetele putin mai timide, gasesc timiditatea ca fiind ceva sexy. Oricat de dragut si bisericos ar fi el, cred ca in interior se ascunde un demon care cere sa fie descoperit. Personajul in cauza trebuie abordat cu rabdare, in niciun caz nu trebuie luat prea rapid, ca se va speria. Cu timizii trebuie sa avem mare grija la abordare, dar munca depusa in cucerirea unui astfel de individ se merita pe deplin.

| kbxftw a răspuns:

Asta nu-i o dilemă ffs. Ai lipsit de la orele de Logică? Făceai sex oral prin baia şcolii?

| irina20 a răspuns:

Vorbeste cu el despre serviciu, invita-l undeva(o sa stie de ce)
Incearca sa afli ce-i place sa faca sau sa citeasca; cere-i sa-ti recomande o carte. Discutati apoi despre ea.In timp il vei cunoaste si vei sti ce si cum.

greece12
| greece12 a răspuns:

Finut,bisericos si care abia vorbeste...
Nu-i usor, initial trebuie sa te accepte, el deja si-a format o impresie despre tine si nu stim daca e pozitiva sau negativa.Pentru ca,daca e tacut,nu inseamna ca e si orb,el a avut timp sa va observe in liniste pe fiecare,sa fii sigura.
Daca esti prea "vie",daca razi zgomotos,daca porti vreun mini mai modern,ajunge chiar sa te vada fumand,posibil sa nu aiba o parere prea buna, deci va trebui sa ai grija.
Dar chiar si asa, i te poti adresa cu siguranta ca-ti va raspunde, cere-i sa te ajute.
Opreste-te in fata lui(se va bloca brusc si va intepeni de uimire) si spune-i ca vrei sa discuti ceva cu el, cand ar putea sa gaseasca un moment liber....nu-l lasa sa hotarasca singur cand,se va pierde si se va zapaci,sa ai gata cateva variante(azi in pauza de masa,la terminarea programului,vineri dupa servici,etc.) si asteapta sa decida,pe urma lasa-l sa respire.
Si sa-si revina!
Sa fii zambitoare si blanda,altfel il sperii.
Ce vrei sa discuti cu el?
Simplu.
Ai observat ca este foarte deosebit de restul si are o pace interioara la care ai vrea si tu sa ajungi,o cauti si el te-ar putea ajuta. Daca vrea,bineinteles.
Si-o sa vrea,pentru ca e generos,sigur doreste sa ajute oamenii,dar n-a avut nici o ocazie pana acum.
Spune-i ca iti cauti un indrumator spiritual si el pare foarte potrivit,eventual intreaba-l si la ce biserica merge...
Trebuie sa intelegi ca nu te poti juca cu o asemenea persoana,nu trebuie sa profiti de increderea acestui baiat doar pentru un moft de moment, l-ai putea rani foarte tare si nu are nici o vina.
Asadar, gandeste-te bine si, daca crezi ca ai in tine resursele necesare, apropie-te.
Sa fii iubita.

| TheSecondSoul explică (pentru greece12):

Noi de abia vb cateva cuvinte.Eu sunt un om timorat si singuratic si de cate ori trece pe hol cu expresia aia serioasa,eu nu pot sa-i pun o intrebare laughing Am observat ca are propria lui filozofie de viata dar cand vreau sa vb ceva cu el, ma priveste direct si odata mi-am scapat ustensilele pe jos si el era chiar in spatele meu da eu : hahaha, scuze, m-am emotionat laughing si el a trecut mai departe, tacut.Eu sunt de vreo saptamana asa si mereu imi spune sarutmainile si i-am spus razand ca sa nu-mi mai spuna asa ca ma face sa ma simt batrana, ca am doar 22 de ani laughing El are 21.Atunci l-am prins singur in spatele firmei.E un dragut.Ii apreciez codul bunelor maniere.Nu stiu de ce, imi place de el dar el nu stie. E bodyguard, dar e tipul de om care pare sensibil chiar si cu expresia aia serioasa.Luni mi-a spus Dumnezeu sa te binecuvanteze asa, dintr-o data, cand ieseam de pe tura si eu i-am spus Sa fii iubit! In alta zii aranja niste fixative pe raft si mi-a zis ca ma respecta.Pentru? Mi-a zis ca nu conteaza, ca toti suntem oameni si orice om care face munca de genul asta merita respectat.Dar ieri sad m-a duceam la vestiar si el vb cu un ofiter pe holul principal, care venise sa cumpere si mamaa, cred ca i-am zis de 3 ori buna ziua da' el a facut pasul inainte sa spuna sarutmana laughing Normalwinking si n-a mai si m-am ofticat.A terminat discutia si a trecut pe la legume, fructe si mi-am zis in sinea mea, eh, nici nu te mai bag in seama, dar n-am putut sa stau asa prea mult! laughing)

| Vizitiul a răspuns:

Imbata-l cu agheazma, adica lasa-l in lumea lui; va crede ca-i invadezi coltisorul. Ai o singura solutie: fii la fel de linistita precum este el. Genul acesta de persoane cauta tacit linistea si caldura. Daca te repereaza sigur te va curta el; spiritul masculin de abordare ramane intact, atat ca trebuie sa gaseasca elementul de cucerit. Apropo, nu e nimic de ras aici. Iti spun din start ca nu vei reusi; asta pentru incurajare. Odata ce razi, nu ii intelegi felul de-a fi, deci nu de poti juxtapune lui.

| Vizitiul a răspuns (pentru greece12):

Si mie imi place de ei bai, da' parca tot mai mult imi place de mine...

greece12
| greece12 a răspuns (pentru Vizitiul):

Amin!

Gasesc ca avem, poate, o experienta in comun...happy

greece12
| greece12 a răspuns (pentru TheSecondSoul):

Aveti in comun mai multe decat iti imaginezi!
Sa ai rabdare si minte!happy

Cred ca era obosit, dar azi a abordat o atitudine rece, straight face asa.Si mersul i-a devenit mai agale.Manierele,totul e la locul lui.Totusi,cand am plecat a spus la revedere doamnelor si l-am privit cum se duce drept inainte si totusi, s-a oprit un pic si mi-a spus, tacut, la revedere, prin mimica ochiilor si al fetei.Cred ca s-a prins, ca mereu cand il vad pe coridoare, ii zambesc dar cumva sunt timida sa i-o spun pe fata.

greece12
| greece12 a răspuns (pentru TheSecondSoul):

Foarte dragut...
Si,nu te necaji, poate il preocupa vreo problema personala, deocamdata nu stim nimic despre el, nu?
Asa ca, tu continua exact asa cum ai inceput!happy

Am uitat sa mentionez ca e varsator laughing