| AndreaTedra a întrebat:

Cum faci un baiat sa te placa?
Help me.pls.
FUNDA

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie decat sa fii tu, si daca va fi sa te placa, te va place asa cum esti. Nu exista asa ceva, sa faci pe cineva sa te placa!

5 răspunsuri:
| Minulina123 a răspuns:

Si eu mi-am pus de multe ori intrebarea asta in trecut. Am ajuns la concluzia ca nu poti. Ori te place, ori nu. Nici un baiat nu merita sa alergi dupa el. Nu iti face sperante ca ar putea sa il faci sa te placa pentru ca nu poti. happy

| corbulalbrosu a răspuns:

Incearca sa fii cat mai des si cat mai mult prin preajma lui si de fiecare data sa te comporti de asa maniera incat sa-i atragi atentia, iar prin ceea ce faci si cum te imbraci sa ajunga la concluzia ca dintre fete tu esti cea mai buna si sexy. De asemenea incearca sa-i zambesti mereu, iar prin mimica afisata efectiv sa-i dai de inteles ca-l placi, ca l-ai remarcat. Daca ai putin curaj si tupeu ai putea incerca sa intri in vorba pentru a-i spus in mod direct ca doresti ca intre voi sa existe o relatie care sa reprezinte ceva mai mult decat o simpla prietenie. Succes!

| AndreaTedra explică (pentru corbulalbrosu):

Multumesc

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Corp de invidiat sau super personalitate + putin tupeu pentru a incepe o conversatie(e nevoie ca sa fie descoperit acel caractert)

| RAY a răspuns:

Atractia e involuntara, daca e atras de tine e ok daca nu naspa, asta e

Întrebări similare