Esti norocos!
Nu trebuie sa faci mare lucru, lasa doar timpul sa treaca. Ai spus ca ii place de tine, deci fa tot posibilul sa o ai aproape de tine, sa.i arati prin gesturi cat de mult tii la ea, etc.
Si appo, prietenul tau a zis bine ce a zis, dar eu nu i.as zice ca vreau sa o sarut...ci as saruta.o fara a sta pe ganduri!
Mult noroc!
Amicul tau are 50% dreptate....adica te duci la ea si o saruti direct....nu stai la intrebari.
Ce sarut mosule treci direct la futai, cheam-o intr-o seara la tine si dai o noapte in ea ca surdu-n tobe! Succes, nu uita de protectie.
Cu atitudinea asta o sa ajungi virgin la 40 de ani. Semnele subtile sunt bune numai de filme, spune-i drept in fata, ai 23 de ani si de comporti ca un pusti prepubertin de scoala generala. Serios acum, inca nu sunt ferm convins ca varsta trecuta de tine e cea reala. Faptul ca si-a lipit fata de a ta cand ati facut o poza sau faptul ca te suna pe tine cand e prietenul (care probabil o plictiseste si in tine gaseste o alternativa) iti indica tie c-ar vrea sa i-o pui? Fi serios, astea-s copilarii. Si nu sunt rau, iti spun doar adevarul. Lasa dracu' timiditatea ca mori de foame cu rusinea-n brate.
Pe bune ai 23 de ani? Mie nu prea imi dai de inteles.Pai daca nu vrei sa fii cu ea, fi incontinuare prietenul ei cel mai bun.BFT
Buna!
Daca o vrei sarut-o direct si spune-i ca o placi ca nici eu nu mai inteleg nimic.Ca tu spui ca iti place de ea dar nu ai vrea a fii impreuna cu ea deci ce sa mai inteleg?!
"Am fost un fraier cand tu ai venit razand si n-am stiut ca te-am aflat", parca asta ai facut si tu (acum 5 ani).
Situatia este dificila. Sunteti voi oamenii care sa calcati indiferent peste cadavre, ca sa obtineti ce vreti? Sau aveti un pic de empatie fata de celelalte persoane, si de rabdare ca sa rezolvati situatia asa cum trebuie?
Va trebui sa vorbesti cu prietena ta, sa fiti sinceri unul fata de celalalt si - pentru inca un pic de timp - sa va tineti 'animalul' din voi in frau. Va trebui sa va rezolvati amandoi toate problemele pentru a fi disponibili unul altuia. Asta inseamna printre altele si ca ea sa se desparta de prietenul ei si sa stea o vreme singura, ca sa vada daca nu regreta pasul facut si ca este pregatita pentru o relatie cu tine.
Daca nu faceti asa, daca va aruncati necugetat inainte, puteti avea surprize neplacute, cum ar fi un regret, un simtamant de vina, o rusine, ceva de genul asta. Chiar si pentru faptul ca, determinand-o sa faca asta cand ea este in relatie cu altul, o faci sa apara femeie usoara. Respectul tau fata de ea, si a ei fata de cel cu care si-a (pierdut) petrecut cativa ani de viata ar trebui sa va opreasca sa treceti direct la fapte.
Si zic si eu ca esti norocos, cum zice resemnatu'. O fata sa caute sa fie cu tine si la atatia ani de cand ai "placat-o" in modul ala...
Sa fac doar sex cu ea, ea sa-si continuie relatia ei in continuare. nu vreau sa ma cuplez cu ea si nici nu poate sa faca asta sa se desparte de ala si sa se cupleze cu mine, stie ca o sa fie catalogata la noi in casca destul de urat, ea ma stie pe mine destul de bine si stie ca as fi deschis sa facem asa ceva(doar sex)
Anonima17191 întreabă: