anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum ies din friendzone cu "cea mai buna prietena"?

O bucatica din poveste:
Acum 5 ani de zile ea se despartise de prietenul ei, tot cam in aceiasi perioada si eu de prietena mea, in tot acest timp cand amandoi eram despartiti fiecare de partener ea mi-a aruncat-o foarte subtil ca am putea sa fim mai mult decat prieteni, toate bune si frumoase pana intr-o seara cand ne-am facut masaj reciproc, ea mi-a aruncat-o iar subtil ca s-a indragostit, eu stiam foarte bine ca la mine se referea, eu fiind si eu indragostit de ea DAR ca un bun prieten i-am spus ca vreau sa fim prieteni(cea mai proasta alegerea din viata mea), dupa un timp ea si-a facut prieten eu la fel mi-am facut prietena insa am continuat sa ramanem prieteni(eu am ramas indragostit de ea inca de atunci dar ea nu stie)

In prezent ea este cu acel baiat de atunci imi poveste des cat de plictisita e de el(nici sexual nu o satisface bine). In toti acesti 5 ani ea imi tot arunca subtil semnale(ca ii place de mine, ca ar vrea ceva, ca ma apreciaza, poate chiar ca inca este indragostita de mine) insa abia acum 1 luna de zile mi-am dat seama, mi-am schimbat comportamentul fata de ea si i-am raspuns la semnale la fel de subtil si finut. In toti acesti 5 ani relatia noastra a fost doar sa vorbim cand ne intalneam, vorbeam foarte rar la telefon, pana acum 1 luna cand i-am raspuns la mesajele ei subtile si a inceput sa-mi dea si mai multe semne (se atinge de mine, a cerut sa ni se faca poza ea lipindu-se cu fata ei de fata mea, ma suna cand nu e cu prietenul ei din diferite motive neimportante, lucruri care inainte nu le facea) adica ea a inteles ca sa fim prieteni si si-a luat o distanta.
Alt lucru care m-a facut sa-mi dau seama este ca atunci cand sunt doar eu si ea, deschide alt gen de subiecte fata de atunci cand e si prietenul ei in zona.

Cum procedez mai departe cu ea? sunt 90% comvins ca vrea sa facem sex. Un amic de al meu de vreo 35 de ani foarte experimentat cu genu asta de relatii mi-a zis sa ma duc sa-i zic direct ca vreau sa o sarut.

Eu am 22 de ani ea are 23.

Am uitat sa specific ca ea si prietenul ei inca sunt impreuna.

Răspuns Câştigător
| resemnat a răspuns:

Esti norocos!

Nu trebuie sa faci mare lucru, lasa doar timpul sa treaca. Ai spus ca ii place de tine, deci fa tot posibilul sa o ai aproape de tine, sa.i arati prin gesturi cat de mult tii la ea, etc.

Si appo, prietenul tau a zis bine ce a zis, dar eu nu i.as zice ca vreau sa o sarut...ci as saruta.o fara a sta pe ganduri!

Mult noroc!

13 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Te comporti ca un pusti de 13 ani. Spune-i direct ca doresti sa fii cu ea.

| ashtray a răspuns:

Amicul tau are 50% dreptate....adica te duci la ea si o saruti direct....nu stai la intrebari.

| JSmith a răspuns (pentru neutrino):

Ea inca este cu acel baiat am uitat sa specific si nu prea vrea sa se desparta de el, ea ca fata a fost prima pentru acel baiat(intelegi ce vreau sa zic) si nu vreau sa fiu impreuna cu ea chiar daca s-ar despartii.

| GigiBaston a răspuns:

Ce sarut mosule treci direct la futai, cheam-o intr-o seara la tine si dai o noapte in ea ca surdu-n tobe! Succes, nu uita de protectie. rolling on the floor

| Minks a răspuns:

Cu atitudinea asta o sa ajungi virgin la 40 de ani. Semnele subtile sunt bune numai de filme, spune-i drept in fata, ai 23 de ani si de comporti ca un pusti prepubertin de scoala generala. Serios acum, inca nu sunt ferm convins ca varsta trecuta de tine e cea reala. Faptul ca si-a lipit fata de a ta cand ati facut o poza sau faptul ca te suna pe tine cand e prietenul (care probabil o plictiseste si in tine gaseste o alternativa) iti indica tie c-ar vrea sa i-o pui? Fi serios, astea-s copilarii. Si nu sunt rau, iti spun doar adevarul. Lasa dracu' timiditatea ca mori de foame cu rusinea-n brate.

| Minks a răspuns (pentru JSmith):

Pai pan' la urma ce dracu' vrei, sa fi cu ea sau nu ca nu mai inteleg nimic din ce indrugi pe aici.

| alixD a răspuns:

Pe bune ai 23 de ani? Mie nu prea imi dai de inteles.Pai daca nu vrei sa fii cu ea, fi incontinuare prietenul ei cel mai bun.BFT

| Anonima264 a răspuns:

Buna!
Daca o vrei sarut-o direct si spune-i ca o placi ca nici eu nu mai inteleg nimic.Ca tu spui ca iti place de ea dar nu ai vrea a fii impreuna cu ea deci ce sa mai inteleg?!

| JSmith a răspuns (pentru Minks):

Tu cred ca esti prea inchis la minte sa intelegi ceea ce vreau si sa intelegi ce am zis. eu am pus o simpla intrebare nu ti-am cerut parerea, ce crezi despre mine.

| JSmith a răspuns (pentru resemnat):

Multumesc este exact ceea ce vroiam sa aud.

| Zenithf a răspuns:

"Am fost un fraier cand tu ai venit razand si n-am stiut ca te-am aflat", parca asta ai facut si tu (acum 5 ani).
Situatia este dificila. Sunteti voi oamenii care sa calcati indiferent peste cadavre, ca sa obtineti ce vreti? Sau aveti un pic de empatie fata de celelalte persoane, si de rabdare ca sa rezolvati situatia asa cum trebuie?
Va trebui sa vorbesti cu prietena ta, sa fiti sinceri unul fata de celalalt si - pentru inca un pic de timp - sa va tineti 'animalul' din voi in frau. Va trebui sa va rezolvati amandoi toate problemele pentru a fi disponibili unul altuia. Asta inseamna printre altele si ca ea sa se desparta de prietenul ei si sa stea o vreme singura, ca sa vada daca nu regreta pasul facut si ca este pregatita pentru o relatie cu tine.
Daca nu faceti asa, daca va aruncati necugetat inainte, puteti avea surprize neplacute, cum ar fi un regret, un simtamant de vina, o rusine, ceva de genul asta. Chiar si pentru faptul ca, determinand-o sa faca asta cand ea este in relatie cu altul, o faci sa apara femeie usoara. Respectul tau fata de ea, si a ei fata de cel cu care si-a (pierdut) petrecut cativa ani de viata ar trebui sa va opreasca sa treceti direct la fapte.
Si zic si eu ca esti norocos, cum zice resemnatu'. O fata sa caute sa fie cu tine si la atatia ani de cand ai "placat-o" in modul ala...

| Minks a răspuns (pentru JSmith):

Ori eu sunt prea inchis la minte, desi nu sunt singurul care nu intelege ce vrei sa spui, ori tu te pierzi in detalii nesemnificative si te indepartezi de ideea de baza. Mai repeta macar o data, explicit, in fraze scurte, ce dracu' vrei sa faci.

| JSmith a răspuns (pentru Minks):

Sa fac doar sex cu ea, ea sa-si continuie relatia ei in continuare. nu vreau sa ma cuplez cu ea si nici nu poate sa faca asta sa se desparte de ala si sa se cupleze cu mine, stie ca o sa fie catalogata la noi in casca destul de urat, ea ma stie pe mine destul de bine si stie ca as fi deschis sa facem asa ceva(doar sex)