| vampiruP a întrebat:

Cum II arat unei fete CA o plac daca MA intimidez in prezenta ei? Cum ii dau de inteles?

7 răspunsuri:
| oprescudorin11 a răspuns:

Nu ai ce sa-i dai de inteles, nu e proasta nici o femeie sa nu-si dea seama. Dar trebuie sa -ti iei inima-n dinti, in vreo imprejurare, dupa mici discutii si laude autentice, poti sa-i si spui.O fata nu accepta 'timizii', ele au acel dram de pasivitate. Primul venit, primul servit!

| Loredana122 a răspuns:

Daca chiar esti timid de-ti tremura picoarele-n prezenta ei, trimite-i o floare cu o scrisoare, in care tu o sa-ti pui tot romantismul pe acre-l ai in tine, toate sentimentele tale fata de ea si multe complimente (cred ca asta le plac fetelor, mie una nu laughing ) dar ei poate o sa-i placa smug. Succes! :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Important este ca acea fată să te placă! Deci, hai să-ți explic : problema este că tu vrei să arăți ceva ce nu o interesează de nici o culoare! Important e să iți arate ea ție că te place! Că degeaba îi arăți tu căt de mult o iubești in "secret", dacă ea nici nu știe că exiști! Deci problema este la ea nu la tine! Fii băiat isteț și încearcă să faci în așa fel încit cei din jurul tău să-și pună întrebarea ta!winking Pănă la urmă tot ce trebuie să faci este să mergi să vorbești cu ea să răzi, să glumești, încearcă să termini chestia asta cu iubitul în "secret". Încearcă să lași orgoliul pentru altădată! Tu nu trebuie să arăți nimic la nimeni, nu ești obligat să arăți și nici să te comporți intr-un anume fel! Important este să vorbești cu tipa de care iți place să o vrăjești să o amețești! Și încetează să te comporți cu cei din jurul tău ca și cum le ești dator cu ceva, sau că trebuie sa le demonstrezi ceva! Tu ești tu și cu asta basta!winking

| alezander12 a răspuns:

Vorbeste cu ea direct, doar esti barbat!

| Seepty a răspuns:

Ajut-o la greu, fii mereu langa ea cand are nevoie de ajutor, vorbeste mult cu ea.

| NinaSimone a răspuns:

Scrie-i o scrisoare. E un gest romantic atata timp cat e scrisa corect gramatical si fara sa ii scrii versuri de manele.

| oprescudorin11 a răspuns (pentru NinaSimone):

Eu stiu o fata careia numai manelele ii plac:Florin Salam. Daca-i pui altceva :fuge. Poti sa fii cel mai frumos barbat!

Întrebări similare