| ErrorFound a întrebat:

Cum ii pot spune unei fete ca n-o plac? happy I-am cazut cu tronc, ea mi-a spus ca ma place. Eu cel putin n-o plac.
Mi-ar fi usor sa fiu jegos si sa o distrug, dar nu vreau. love struck
Cum as putea sa-i spun frumos ca n-o plac?

PS. Fara copilarii.

24 răspunsuri:
| Ichnat a răspuns:

Asta e, ii spui ca tu nu simti acelasi lucru... Dupa cateva plansete, ganduri de sinucidere, va fi ok big grin

| MihaiEdy1993 a răspuns:

Foarte simplu. Ii spui ca ai prietena si ii esti loial.

| ErrorFound explică (pentru Ichnat):

Thank you captain obvious, asta puteam sa fac oricum, dar n-am chef sa stric viata cuiva.

| Ichnat a răspuns (pentru ErrorFound):

Acesta e raspunsul! Ghinion viata e dura... straight face

| Ichnat a răspuns (pentru MihaiEdy1993):

Si crezi ca te lasa asa usor? Daca afla ca nu ai prietena, vin intrebarile: "De ce mai mintit?", "Tu chiar nu ma iubesti?" straight face

| MihaiEdy1993 a răspuns (pentru Ichnat):

Frate, tu chiar nu stii sa joci teatru?

| Ichnat a răspuns (pentru MihaiEdy1993):

Frate, tu chiar crezi ca daca o lasi tu te lasa si ea?

| MihaiEdy1993 a răspuns (pentru Ichnat):

Normal ca da. Nu ii mai dai importanta si gata.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti un tip de treaba, felicitari! Trebuie sa-i explici ca, deocamdata, nu poti sa dai curs unei relatii deoarece ai alte planuri, doresti sa ramaneti amici dar doar amici, sa inceteze cu acele avansuri daca vrea sa te mai aiba ca amic

| BlackheartQueen a răspuns:

Buna!
Ii spui ca tii la ea ca la o prietena buna si nimic mai mult.

| gingergirl1 a răspuns:

Wow,cred ca a avut curaj fata laughing [ ceva ce imi trebuie si mielaughing ]
In primul rand, uite ca mai gasesti si baieti care se gandesc si la sentimentele altora(gen tu)
Ii zici si tu ca pur si simplu nu te simti atras de ea, dar ti la ea, ca si la o amica happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga fata care ma placi vreau sa iti zic ceva, eu nu te plac.
Destul de simplu, nu?

| ErrorFound explică (pentru anonim_4396):

Bine geniule, asta puteam sa fac si eu. Chiar atat de fraieri puteti fi? straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru ErrorFound):

De ce-s fraier, Vrei sa ii declari in versuri ca n-o placi?

| ErrorFound explică (pentru anonim_4396):

Nu, dar sa fiu mai dragut. + Ca nu stiu sa scriu(versuri, a nu se intelege ca-s analfabet).

| Danysan a răspuns:

Invit-o in oras -Si frumos si elegant i-ai mainile ei in ale tale spune-i urmatoarele.Esti o fata minunata si stiu ca ai incrdere in mine.De aceea ceea ce iti voi spune este doar adevarul si ar trebui sa apreciezi asta trebuie sa intelegi ca eu te-am vazut ca pe o amica -imi place sa imi petrec tipu cu tine si ne intelegem ok dar doar atat -Nu vreau sa te ranesc si sa ma joc cu sentimentele tale -vreau sa fim in continuare prieteni si imi doresc sa imi fi alaturi dar ca prietena.Stiu ca nu poti sa-i spui inimii ce sa faca dar ar trebui sa fi intelegatoare si sa intelgi ca sinceritatea e cel mai de pret lucru.Cu timpu vei intelege motivele mele. Funda?:-D?

| ErrorFound explică (pentru Danysan):

Probabil...asta ma va duce in cealalta directie.
Si daca o mai invit si in oras ca sa-i explic, nu crezi ca m-as juca si mai mult cu sentimentele ei? straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru ErrorFound):

Pai e destul de diplomata metodawinking

| Danysan a răspuns (pentru ErrorFound):

Pai nu te joci daca o sa-i spui ceea ce am zis eu ce ai laughing

| ErrorFound explică (pentru Danysan):

Pai da, dar daca o chem in oras, asta are alura unei intalniri, si deci, poate-si face sperante. Daca ii spun dupa acest lucru, nu s-ar crea un conflict in capul ei?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O ignori si-si da seama si singura. Ce atata stres pentru nu stiu ce discurs!? Oricum ai face treaba asta tot se va simti cam prost. E si normal. Daca are si ea ratiune, nu doar sentimente, va intelege!

| Danysan a răspuns (pentru ErrorFound):

Eu zic ca alta metoda mai cute nu exista -zi in fata sa vedem daca o sa-i pice bine.

| bummblebe a răspuns:

Poti sa ii spui ca prietenia voastra este mai important decat o relatie, si prietenia dureaza relatiile nu prea, si ca este o fata frumoasa si mai zici tu ce calitati are doar ca nu va potriviti sau iti place de altcineva din pacate