| Gianina2 a întrebat:

Cum ii spun ca il plac?
Ma saluta tot timpul si imi zambeste happy
Nu ne cunoastem,nu am vorbit niciodata,dar totusi vorbim atat prin priviri,stiu poate ma insel,dar na...
Nu are fbk sau chestii de gen,vreau sa ii spun in fata,dar sunt mai timida happy Cum sa il intreb,sau cum sa ii arat...
Pls,dau funda!
Raspunsuri cat mai repede, sa nu ma uite laughing!

Răspuns Câştigător
| Psihedelic777 a răspuns:

Ok...pai.Ar fi 2 posibilitati daca stau sa ma gandesc.Ori iei legatura cu un prieten de-al lui si il rogi sa ii spuna ca il placi(dar intr-un mod mai subtil) intelegi tu ideea.Ori a doua varianta ar fi sa te duci la el, dar sa fiti singuri si cat de cat nederanjati.Te duci la el si ii zici ca vrei sa-i spui ceva. Apoi ii spui ca l-ai vazut de mai multe ori si iti place de el si daca ar vrea sa va vedeti.Stiu cum e sa ai emotii si sa fi timid, dar i-ati inima in dinti si spune-i.O sa fie bine, crede-ma.Ai numai de castigathappyBaftahappy

13 răspunsuri:
| OchiiCaprui a răspuns:

Poti sa-ti iei inima in dinti si sa vorbesti cu el sau poti sa-i scrii un biletel si sa pui pe o prietena sa il dea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, te duci la el si ii zici " Hei, nu ma cunosti si nici eu nu te cunosc dar tind sa ma mai holbez la tine si observ ca si tu te holbezi, nu stiu daca ti-ai dat seama dar eu te cam plac. Ai vrea sa fim impreuna? Stiu, stiu. Nu te cunosc, nici nu stiu daca ne intelegem dar mie imi placi foarte mult. "

Hai fuga, du-te si spune-i.winking

Baga-ti mintile in cap, cand incepi o relatie nu-l iei pe ala pe post de breloc. Se presupune ca mai schimbati si vorbe nu doar scuipat.

| Sfatosul2012 a răspuns:

Pai ar fi bine sa i spui sa ti dea nuamrul de telefon. te duci la el pur si simplu chiar daca simti ca ti se taie picioarele;

| alexandrafocus a răspuns:

Pai trebuie sa iti faci curajul de care ai nevoie, pentru ca daca tu astepti la el, asa il poti pierde!

| ionescuandrada2000 a răspuns:

Sa nu cumva sa-ti treaca prin cap sa-i spui ca-l iubesti! Pur si simplu te duci si vorbesti cu el ca si cu un amic!

| RedDeath a răspuns:

Mai, daca lui ii palce de tine, n ute teme, ca intra el in vorba cu tine. Daca nu a facut-o, inseamna ca n uvrea o relatie cu tine. Mai bine potoleste-te si evita o situatie penibila. Cauta alt baiat care sa iti fie iubit.

| Waffen18 a răspuns:

Daca te saluta tot timpul si zambeste nu inseamna ca te place neaparat ci asa este frumos ( codul bunelor maniere )... cand mai ai ocazia sa te salute incearca sa-i spui daca nu vrea sa iasa in oras la un suc

| cristimihailov a răspuns:

Buna,

Eu as incerca sa intorc situatia in favoarea mea.

As astepta sa ma salute, i-as zambi larg, m-as duce la el si l-as intreba simplu: uite, vad ca imi zambesti larg si ma saluti des. Iti place cumva de mine? Ce vezi interesant la mine?

Si asa incepe...

| Gianina2 explică (pentru Waffen18):

Da dar nu ne cunoastem, la asta ma refer laughing big grin

| Gianina2 explică (pentru Psihedelic777):

Acum in dimineata asta, am sa ma duc puppy dog eyes succes miee! hehe :* si mersi mult >big grin

| Psihedelic777 a răspuns (pentru Gianina2):

Foarte bine, o sa vezi ca o sa fie bine.Iti urez succeshappy si sa imi spui si mie ce s-a intamplat.Sa nu ma lasi asahappy

| Gianina2 explică (pentru Psihedelic777):

A pai, iti multumesc foarte mult big hug ne-am vazut, si am hotarat si o alta intalnire, si a fost si un prim sarut :3 te pupp!

| Psihedelic777 a răspuns (pentru Gianina2):

happy Chiar ma bucur ca a iesit bine.Am stiut ca asa v-a fii.Sa ai incredere in tine mereu si sa speri la ce e mai bun.Iti doresc numai binehappy