anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum ii spun unei fete timide ca o iubesc? Am 14 ani si ea 13.Si stiu ca ma place nu asta e problema!

Răspuns Câştigător
| LiveWhileWereYoung a răspuns:

Hei.
Daca tie chiar iti place de ea si ea te place pe tine iti spun sa faci ceti spune inima. Daca as fi in locul tau si mie mi-ar fi rusine sa-i spun in fata (chiar daca asta e cel mai dragut mod de a spune cuiva "imi placi" sau "te iubes") eu as incerca sa-i pun pe banca inainte ca ea sa ajunga in clasa (in caz ca mergeti la aceeasi scoala) si pe biletel sai scrii tot ce simti pentru ea (si sa stii ca cel mai usor e sati scrii gandurile pe hartie).
Daca vrei sa-i spui in fata si crezi ca esi pregatit (sufleteste) atunci fa-o! Mult succes si daca iti reuseste felicitari!

6 răspunsuri:
| DianaLaSognatrice1998 a răspuns:

Buna.
Pai poti sa vorbesticu ea pe net, chiar daca nu asta ar fi cel mai frumos, dar stii si tu. in ziua de azi netul se foloseste cel mai des laughing
Daca vrei sa ii demonstrezi asta da-i un biletel, ceva mic. nu conteaza. Fetele sunt innebunite dupa asa ceva!
Scrie-i cat de mult inseamna pentru tine. sau arata-i asta in fata prietenelor ei!
Baftawinking

| Madut a răspuns:

Mmmm. Lasa-i un mesaj pe mess la offline si ii spui si tu o sa stai pe invizible pana intra ea si citeste mesaju si poate iti lasa si ea mesaj.
Sau, spune-i in fata, dar daca ai spus ca e timida nu o sa stie ce sa-ti zica. Decii?batting eyelashes? Bafta.

| andreyutzha a răspuns:

Incearca sa te imprietenesti cu ea si dupa aia cand crezi tu ca e momentul potrivit ia-o de mana si spune-i ce simti pentru ea.(dar sa nu o iei prea tare sa o speriilaughing )

| LiveWhileWereYoung a răspuns:

Funda?

| Lionsteve98 a răspuns (pentru LiveWhileWereYoung):

Suntem la aceeasi scoala si maine sunt de serviciu daca imi spui ce sa ii zic maine iti dau funda (Eni95)

| IceTouch a răspuns:

Eu spun ca cel mai bine ar fi sa intri in vorba cu ea pe messenger dupa care sa o intrebi la un moment-dat daca ii plac plimbarile, nu sunt un mare fan al relatiilor incepute si continuate pe mess, o fata, daca este cu capul pe umeri apreciaza mai mult discutiile face-to-face decat cele in care doar te ascunzi in spatele monitorului, dai din degete si iti mai musti pumnul ca i-ai zis c-o placi si ii astepti reactia.Noroc.