| anastasiiiiiiiaaaa a întrebat:

Cum ii spun unui baiat ca am vergeturi? suntem impreuna de ceva vreme si ne intelegem super bine, e exact cum imi doresc eu sa fie baiatul de langa mine sad
Vreau ca relatia noastra sa tina de aceea nu vreau sa ii ascund nimic sad

9 răspunsuri:
| VadTot a răspuns:

Acum scuza ma ca te intreb dar de ce trebuie neaparat sa i spui? de parca cine stie ce ai avea! Doamne sigur esti extrem de minora.laughingLasa l sa ti le descopere si daca nu ti va zice nimic inseamna ca te place asa cum esti ok?

| Xandr a răspuns:

Ce mai astepti, spune-i. Nu ai de ce sa ascunzi asa ceva. Nu trebuie sa iti fie rusine. Cine te iubeste, te iubeste asa cum esti. Bafta :*

| anastasiiiiiiiaaaa explică (pentru VadTot):

Si daca nu ma place asa cum sunt?

| VadTot a răspuns (pentru anastasiiiiiiiaaaa):

Mei draga dar asta nu e ceva atat de grav incat sa i spui dinainte de parca cine stie ce defect ai aivea ce naiba! Daca nu te place asa cum esti inseamna ca te doreste doar pentru sex! Crede ma!

| вèiiiвiii a răspuns:

Vergeturi am și eu și te asigur că nu au cum să îți împiedice viața ta cu iubitul tău. Asta nu este ''o problemă'' happy. Și nu are cum să țină la tine doar să fie îndrăgostit, iubirea/dragostea se caștigă în timp, să revenim la subiect nu este nimic grav, îi poți spune. Mult succes puppy dog eyes

| Theo20 a răspuns:

Asta e adevarat "cine te iubeste, te iubeste asa cum esti" dar dc sa-i spui? Doar nu esti casatorita cu el sau urmeaza sa va casatoriti si s-o facetilaughing si el sa descopere asa ceva.pun pariu ca 98-99% din fetele din Romania au vergeturi..asa ca asta nu-i o problema.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vorbeşti despre vergeturi de parcă ar fi râie.
Vergeturile nu sunt, nici pe departe, un impediment in calea unei relaţii de nicio natură, şi nu sunt ceva de,, mărturisit'', ca şi cum ar fi o boală gravă sau un secret murdar.
Dacă tot te interesează reacţia lui in cazul in care ar afla, şi consideri că l-ar deranja, aţi putea merge eventual impreună undeva la piscină, pentru ca el să aibă ocazia să te vadă in costum de baie.
In funcţie de atitudinea lui faţă de tine DUPĂ, iţi vei da seama dacă faptul că ai vergeturi vă afectează relaţia sau nu.
Şi oricum, un bărbat care renunţă la tine pe motiv că ai...vergeturi, nu te merita in primul rând.

| Tsunade99 a răspuns:

Pai si ce are daca ai vergeturi? Si eu am si nu zice nimeni nimic. Nu e ca si cum ai avea o problema grava... mai grava decat astawinking Te inteleg ca nu vrei sa "pierzi" persoana pe care chiar o iubesti dar nu se intampla nimic daca vede ca ai vergeturiwinking Daca chiar te iubeste, te iubeste asa cum esti.
Multe fete au vergeturi si e ceva normal daca cresti repede.
Daca faci din vergeturi o scena dramatica ar fi mai rau decat daca n-ai zice nimic, de fapt e bine sa nu zici nimic, pentru ca poate deja a observat dar nu as putea spune observat ca ar suna grav. Poate a vazut si nu a bagat asta in seama ceea ce ar fi normal.
Concluzie: nu te mai stresa, esti ok :*
Sper ca te-am ajutat.
Funda? happy

| loveanime059 a răspuns:

Deci, in primul rand nu are nimic daca ai vergituri, si eu am, toata lumea are! si asta nu e un motiv sa-ti faci griji, nu cred ca o sa-l deranjeze lucrul asta asa de rau, de fapt nu vad un motiv pentru care l-ar deranja, si daca te iubeste cu adevarat nu ar avea de ce sa-l deranjeze... sper ca te-am ajutatwinking