Trebuie sa iti faci curaj si sa vorbesti cu el... si ii spui ca simti ceva pentru el, si poate e reciproc sentimestul
Pai daca nu ai curaj in fata sa ii spui si sa nu mai spuna nimic colegii tai(stiu cum sunt si cat de enrvanti pot fi) poti sa i ceri ID de mess daca nu il ai deja si sa incepi sa vorbesti cu el. La un moment dat i spui ca simti ceva pentru el si il intrebi daca si el simte ceva pentru tine si o sa afli
Deci, orice baiat poate uita o fata dar nu fata care a placut'o si ea l-a refuzat prin gesturi sau privire, deci eu zic sa incerci sa socializezi cu el si sa ii spui ca il placi si poate reusesti ceva mult succes :*!
El are cele mai mari note din clasa, evident ca nu iese afara, si nu are voie pe calculator ( din cauza parintilor ) si daca nu prea iese afara... nu are nici telefon si nu am nici cand sa ii zic ca vine si pleaca mereu cu cineva... ,
nu am nici curaju si n-am nici cum sa-i zic (are telefon da nu are nimeni din clasa numarul lui )
Poate nu o sa-i spui direct dar fa-o prin comportament. zimbeste-i, arunca-i priviri. poate isi da seamna si face el primul pas..succes
Tocmai spuneam ca nu prea sunt sociabila
nu am vorbit cu el niciodata si acum dintrodata sa-i arunc priiri? (incep sa ma intreb ce a vazut la mine ani trecut (, )
Mmm..inceraca sa fii mai sociabila, daca nu cu toti macar cu el, nu deodata ca sa remarce toti dar incetul cu incetul
David907823 întreabă: